pátek 15. září 2017

Sdružený rozdělovač a sběrač

Kombinovaný rozdělovač - sběrač je ocelové svařované těleso, které v sobě zahrnuje dva prvky otopné soustavy - rozdělovač a sběrač. Přívodní a vratné potrubí se napojí souběžně do kombinovaného rozdělovače, čímž se výrazně zjednoduší vedení potrubí v kotelnách. Jednotlivé větve budou osazeny na sdružený rozdělovač a sběrač. Zde je dále umístěn sdružený rozdělovač - sběrač , který distribuuje teplo do jednotlivých částí objektu.


Regulace WOLF, oběhová čerpadla GRUNDFOS,. Od anuloidu je topná voda vedena na sdružený rozdělovač a sběrač , který je osazen na stěně kotelny. Rozdělovače rozdělují otopnou vodu z jednoho zdroje do jednotlivých otopných okruhů. Rozdělovače typu HV-SG umožňují připojit bezpečnostní skupinu (pojistný a odvzdušňovací ventil, tlakoměr - v izolaci) a expanzní nádobu či vypouštěcí ventil.


SDRUŽENÝ ROZDĚLOVAČ A SBĚRAČ ETL VÝVODŮ. Společný rozdělovač a sběrač bude umístěn v. Podklady výrobce rozdělovače - sběrače ETL -Ekotherm. Vlastní rozdělovač a sběrač je osazen pouze uzavíracími šoupaty a. ETL RS UNI (pro topné větve), vč. Nový kombi rozdělovač ( ETL Ekotherm) modul 2bude umístěn v. Ve formátu PDF Vám představujeme naše výrobky z oblasti tepelné techniky. Jsou to především expanzní automaty, kompaktní předávací stanice tepla, sdružené rozdělovače, hydraulické vyrovnávače HVDT a ostatní svařence.


Vítejte na stránkách společnosti ETL-Ekotherm a. Rozdělovač a sběrač je připraven, jak k okamžitému připojení jednotlivých okruhů, tak k páteřnímu vedení. Veškeré potrubní výstupy jsou již povrchově upraveny pro použití elektrotvarovek. Při umístění do technické. Použití Kompaktní rozdělovač a sběrač tvoří rozhraní mezi sekundárním teplovodním okruhem zdroje tepla (výměníku, kotle apod.) a jednotlivými větvemi topného systému. Zdroj tepla je na KRS připojen buď přímo, nebo přes vyrovnávač dynamických tlaků (tzv. anuloid).


Připojení na rozvod podle potřeby vpravo nebo vlevo. Je to ocelové dvoukomorové těleso, které v sobě zahrnuje dva prvky otopné soustavy - rozdělovač a sběrač. Detailní popis Rozdělovače a sběrače RS EXPRES. Součástí těla rozdělovače jsou navařené ovládací prvky ukončené vnitřním závitem.


Rozdělovač podlahového vytápění je neodmyslitelnou součástí celého systému podlahového topení. Správný výběr je tedy navýsost důležitý, neboť se jedná o významný prvek pro jeho provoz a ovládání. To znamená, že je společně s dalšími prvky zodpovědný za spokojenost jednotlivých uživatelů. Financování projektu a úspory energie: Celkové investiční náklady na realizaci akce činily cca mil. Kč (s DPH), z toho mil.


Kč byly nezpůsobilé výdaje. Rozdělovač je vyrobený z tepelně-izolačního a teplotně stabilního kompozitu. Sestava rozdělovač sběrač pro podlahové vytápění včetně skříně osazená uzavíracími ventily a regulačním šroubením včetně konzoly, kulovými uzávěry se šroubením, průchozím kusem s automatickým odvzdušňovacím ventilem, otočným vypouštěcím ventilem a teploměrem, T-kusy s teploměry.


Set obsahuje univerzální kulový kohout - připojení přímé i rohov. Radiátory jsou vybaveny. Vícebodové rozdělovače vyrobené z mosazi pro podlahové vytápění nebo ústřední topení a rozvody vody v budovách.


Vybaven dvěma konzolemi k přichycení. Umožňuje osazení čerpadlových skupin otopných okruhů a připojení zdroje tepla buď přímo nebo přes hydraulický vyrovnávač tlaků. Kompletní osazený rozdělovač s průtokoměry.


Rozdělovač pro přívodní a sběrač pro zpětné potrubí z masivních mosazných profilů s roztečí mm vždy s 1“ AG připojením volitelné zprava nebo zleva. Přívod je osazen smontovanými, nastavitelnými a uzavíratelnými vždy průhlednými suchými průtokoměry se stupnicí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky