čtvrtek 28. září 2017

Kamna beta

Kamna beta

Prodám repasovaná Rohová krbová kamna zn. Za příplatek 70-kč mohu dát i nové sklo do kamen. Sklo v kamnech je v pořádku pouze není úplně čiré. Internetové ceny, ceník.


Hodnocení produktu:. Scan-line ocelové boky, HETA - Dánská konvekční krbová kamna na dřevo. Scan-Line jsou celokulatá krbová kamna s litinovými dvířky, horní litinovou deskou a ocelovým vnějším.


Nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno mechanickou regulací teploty – termostatem a piezozapalovačem, kterým se zapaluje věčný plamínek. Ten může hořet po celou topnou sezónu.


Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Plynové topidlo Karma BETA Mechanic o výkonu kW s odtahem spalin přes zeď a velmi jednoduchou obsluhou. Konstrukce krytu a spalovací komory doplněná imitací uhlí nad hořákem umožňuje pohled na planoucí oheň.


Karma Beta Comfort Plynové topidlo s temně proskleným čelním panelem. Speciální keramická hmot. Děkujeme zákazníkům za velkou poptávku po našich krbových vložkách a prosíme aby v případě vážného zájmu objednávky podávali s předstihem třeba i několika měsíců.


Kamna beta

KARMA BETA COMFORT 02. Choose a goal you want to achieve. We’ll help you find our best cards and loans to get there. See personalised card and loan offers.


BETA jsou vyrobena z ekologicky nezávadných materiál a jejich provoz spl uje všechny ekologické požadavky. Jsou vybavena plynovým ventilem s termostatem, bezpe nostní termoelektrickou pojistkou, piezozapalova em, zapalovacím ho á kem, reg. Nutno případně doobjednat zvlášť z Příslušenství zde.


Prodáváme kompletní funkční zachovalé plynové topidlo na zemní plyn karma beta Mechanic o výkonu kW, příkonu kW. Je vhodné pro místnosti o objemu až m³. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Sklo žáruvzdorné pro kamna BETA MINI, rozměr 4x220x3mm.


Při výměně skla je doporučeno vyměnit i těsnění pod sklem a postupovat dle návodu. Výprodej skladu v Krásné Lípě! Krbová kamna Verdi jsou elegantní, praktický a ekologický zdroj tepla pro váš dům, chatu či chalupu. Kamna na dřevo mají teplotu výfukových plynů cca.


Kamna beta

Vzhledem k integrovaným kanálům ve stěně horkovzdušného výměníku jde o. Vafky - plynová kamna karma BETA (kW) - plynové topidlo s výkonem kW. Teplota nastavitelná kolečkem přímo na topidle. Ve velmi dobrém stavu, jako nové, téměř nepoužívané. Slike so simbolične in ne morejo prikazati popolnoma natančnega videza naravnega kamna , zato je odstopanje v barvi in strukturi možno!


Drobno odstopanje v strukturi in barvi kamna je njegova naravna značilnost in ni vzrok za reklamacijo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky