středa 6. září 2017

Kování ke dveřím

Dveřní kování , kování ke dveřím , dveřní kliky, kliky ke dveřím pro všechny typy interiérových, vchodových a bezpečnostních dveří včetně dveřního příslušenství. A máme i showroom 330m2. Z naší bohaté nabídky si ty nejlepší kliky a dveřní kování určitě vyberete. Kování a kliky ke dveřím Cobra patří již řadu let k oblíbeným dveřním doplňkům. Pokud hledáté, jakýkoli dveřní doplněk, tak u nás ho určitě najdete.


Kování ke dveřím

Máme pro Vás designové kousky rozetového, štítového, ale i hliníkového kování. Zadejte Váš mail a stáhněte si PDF knížku zdarma. Více o kníze najdete zde. Zároveň díky stažení získáte přístupy ke speciální akcím, které jednou za čas zasíláme.


Nábytkové kování , úchytky, pojezdy na kovaninabytkove. Značka DOMESTAV je kvalitní nábytek z masivu i nábytkové kování. Jedná se o závěsy, pojezdy, úchytky, výsuvy, spojovací materiál apod. V nabídce naleznete široký sortiment nábytkového. KLIKY KE DVEŘÍM HRANATÁ ROZETA.


Kování ke dveřím

Upřesnit parametry Cena: Kč. Metal (50) Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí s. V této kategorii můžete vybírat nerezové kování v provedení kulaté rozety, hranaté rozety a šťítové kování na dveře. Kliky na dveře a kování na dveře = u nás najdete vše co potřebujete pro Vaše dveře. Patříme mezi jedničku v České republice v online prodeji kování a doplňků ke dveřím.


Jsme regionálním zástupce firmy COBRA na Nymbursku sídlící v Poděbradech. Specializujeme se na prodej většiny dostupných typů kování jako je štítové kování , rozetové kování , bezpečnostní kování , nevšední typy jako kované kování a další. Dále jsou v nabídce bezpečnostní a ochranné kliky i výběhové modely, poštovní schránky, odpadkové koše a další. Vchodové a venkovní kování a kliky jsou masivnější a jsou určené pro vchodové vstupní dveře či vstupní branky rodinných domů.


Kování ke dveřím

Tato kování jsou odolnější vůči korozi i zlodějům. Díky speciální ochranné vrstvě vydrží materiál mnohem déle než u interiérového kování. Nabízíme široký sortiment kování na dveře, mezi které patří nejen kování dveří (obecně kování ke dveřím ), balkónové kování , okenní kování , bezpečnostní kování či jakékoli nerezové kování , ale i hliníkové kování , kované a interiérové kování. Tak proč si nekoupit kliku ke dveřím s internetovou slevou online, že?


Vrácení a reklamace dveřního kování. Díky nákupu po internetu máte také velkou výhodu možnosti vrácení zboží do dnů, bez udání důvodu. Nemusíte se proto bát, že byste koupili kování , které se vám ve finále nehodí přesně ke dveřím.


Dveřní kování a dveřní kliky - jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí se zaměřením na interiérové dveře a dveřní doplňky. EVVA, koule na dveře, ale i pouzdra ECLISSE a krbové nářadí. Dále u nás najdete navazující sortiment, jako je např. Rozetové kování na dveře.


Rozměry kliky: délka rukojeti 110mm, rozeta 64x40x2mm. Skladem pár, povrch antická černá, uzamykání dozické nebo cylindrické, s vratnou pružinou. Seznamte se s naší nabídkou a úplnými informacemi z oboru kování na dveře a kliky ke dveřím.


Kování ke dveřím

Nabízíme kompletní sortiment kování , stavební pouzdra JAP, stavební pouzdra Eclisse, krbové nářadí a doplňky ke dveřím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky