pátek 22. září 2017

Instalace hromosvodu cena

Montáž hromosvodu pro rodinné domy, chaty, novostavby, atd. Zde si můžete sami propočítat kompletní cenu za hromosvod rozdělenou do jednotlivých částí které spolu souvisí. Na cenu má vliv počet svodů, sklon a. Rozměr objektu: cca 11xm, výška objektu cca m. Hromosvod aktivní Hromosvod klasi. Zhlédnutí videa Vás přesvědčí, že jsme skutečnými profesionály v oboru. Mezi přednosti klasických hromosvodů patří jejich poměrně nízká cena , jednoduchá instalace a také vysoká estetická funkce.


Instalace hromosvodu cena

Musíme však mít na paměti, že hromosvody vyrobené z pozinku musíme čas od času udržovat nátěrem. U měděných hromosvodů zase dlouhou životnost vyvažuje poměrně vysoká cena. Pamatujte, že cena není rozhodující.


Jun Dobře provedený hromosvod je jedním ze základních ochranných prvků. Povinná instalace hromosvodu platí pro objekty, kde může blesk. Montáže, revize a opravy hromosvodů dle norem ČSN. Je pravda, že pořizovací cena hromosvodu zhotoveného z těchto materiálů je.


Instalace hromosvodu cena

Výškové instalace a opravy hromosvodů je ve většině případů akce na jeden dne a lze někdy očekávat i na více dnů. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případů se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Uvedené ceny jsou orientační. Cena zakázky záleží na použitém řešení ochrany, zvoleném materiálu¨(měď nebo hliník) a náročnosti montáže. Kontaktujte nás připravíme vám návrh řešení a nabídku odpovídající vašemu domu.


Nejvíce používané materiály pro výrobu hromosvodu jsou zinkovaná ocel, měď a slitiny hliníku. Malý dům orientační cena 7. Zajišťuje zachycení blesku a bývá umístěn na vrcholu chráněného objektu. Při montáži hromosvodů klademe důraz na kvalitní a zodpovědné odvedení práce.


Instalace hromosvodu cena

Rozpočet a prohlídka objektu zdarma. Orientační cena montáže hromosvodů pro rodinný dům je 10. Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď. Svody se uzemnily do zemnících drátů, které se dělaly dopředu při lití základní desky.


Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého správného majitele objektu. V referencích máme instalaci hromosvodu na rodinných a bytových domech, školách, nákupních centrech, halách a fotovoltaických elektrárnách, nebo na. Cena se vždy odvíjí podle poskytovaných služeb, velikosti objektu… Pokud Vás zajímá, kolik by stála instalace nového hromosvodu či revize toho starého právě na Vašem domě, zašlete poptávku společnosti HB, která Vám zdarma vytvoří cenovou nabídku. Již let odvádíme profesionální práci v oblasti montáží hromosvodů. V případě zájmu o hromosvod nás kontaktujte, je cenová nabídka je zcela zdarma.


Budova má tvar L, delší strana 16m, kratší 15m, plechová střecha Borga, dva komíny se stříškou, antenní stožár. Instalace nadzemní části hromosvodu. Získejte cenové nabídky zdarma.


Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky