středa 20. září 2017

Isover domo plus 220

Nem terhelhető üveggyapot filc. Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. ISOVER DOMO Plus vyhlásenie o parametroch w3. Vzduchotesnosť a ochrana proti vl.


Isover domo plus 220

Vďaka nízkej objemovej hmotnosti a dobrým tepelnoizolačným vlastnostiam je vhodný ako univerzálna výplňová izolácia všade tam, kde sa požaduje dosiahnutie. Dodává se v MPS balení (MPS = rolí). Po dohodě s výrobcem je možno. Novinkou je HAND GRIP na lepšie uchopenie rolky. Vhodné šikmých striech, ľahkých podláh, stropov.


Documentatia tehnica adecvata: Nu este cazul. Performanta produsului identificat mai sus. Izoláciu Domo Plus je nutné v konštrukci chrániť vhodným spôsobom (parotesnou fóliu).


Hrúbka vrstvy pod krokvami sa bežne pohybuje v rozmedzí 1až 2mm. Ezekből az elemzésekből az tűnik ki, hogy az üveggyapotnak óriási mértékű a környezetvédelmi haszna. They come in MPS packs (1MPS = rolls, volume m3). Loose packages can be supplied after an agreement with the manufacturer. Rolls have to be transported in covered vehicles under conditions preventing them from getting wet or being degraded.


The products are stored indoors or outdoors. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Kč poptejte individuální slevu. This video is unavailable.


Nová generace nejprodávanější izolace ze skelné vlny v ČR. Nyní zaváděcí akce do 31. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Mezi ně patří zejména nehořlavost, vodoodpudivost, výborné. Isover DOMO PLUS - λ D =0Wm-K-1. A worldwide leader in insulation solutions.


Saint-Gobain has signed an agreement to acquire 1 of the equity capital of Kaimann, one of Europe’s leading manufacturers of elastomeric insulation products. Výroba je založená na metóde rozvlákňovania taveniny skla a ďalších prímesí a prísad. Vytvorené minerálne vlákna sa v rámci výrobnej linky zprac.


High-performance acoustic insulation. A glass mineral wool roll providing high levels of acoustic insulation in partitions, walls and floors to meet acoustic. ProLine Locsoló pisztoly funkciós. Totya S 27A vegyestüzelésű lemez kazán nagy tűztér ajtóval kW.


Vám priráta až po spravovaní vašej objednávky naším pracovníkom) Oblasť použitia: Mäkký izolačný pás zo sklenej vlny vhodný na použitie ako nezaťažená výplňová izolácia.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky