úterý 19. září 2017

Teploměry

Lékařské teploměry slouží k měření tělesné teploty. Klasické provedení je rtuťový teploměr s rozsahem cca až °C a rozlišením °C. Kapilára nad nádobkou se rtutí je zúžena, takže se v tomto místě při poklesu teploty rtuťový sloupec přetrhne a teploměr tak stále ukazuje. Spolehlivý obchod Promertech. U nás najdete také půjčovnu měřících přístrojů.


Teploměry už dávno nejsou jen klasické skleněné se rtutí uvnitř.

Bohatá nabídka nejrůznějších teploměrů představuje digitální teploměr v mnoha podobách, stejně tak i klasičtější skleněný bezrtuťový. Například zda jde o ušní teploměr, na čelo nebo kombinaci, případně jestli lze vypnout zvukový signál pro nerušené noční měření. Na základě parametrů, testů a uživatelských zkušeností jsme připravili výběr zahrnující nejlepší bezdotykové teploměry a jejich recenze.


Zdravotnické teploměry - detailní popis Druhy domácích teploměrů. Digitální teploměry pro zjištění teploty orálním a rektálním způsobem nebo v podpaží. Bezdotykové teploměry – stačí teploměrem namířit na osobu a téměř okamžitě se dozvíte její tělesnou teplotu.


Umožňují i měření teploty prostředí a. Thermoval jsou vysoce kvalitní teploměry od společnosti HARTMANN – RICO.

V naší široké nabídce najdete teploměry digitální klasické, pro rychlé měření (rychloběžky), ale i nejmodernější infračervené teploměry. Nahradily je teploměry s obsahem galia. Nehledáte teploměr, ale jiné zdravotní pomůcky? Dětské teploměry mívají veselejší design a můžou být umístěny například v dudlíku! Některé digitální teploměry jsou vhodné i pro měření okolní teploty.


Kvalitní digitální teploměry. Jejich teploměry vynikají kvalitním. Teplota se měří teploměry , které využívají závislosti určitých fyzikálních veličin na teplotě (délková a objemová roztažnost, změny elektrického odporu, vznik elektromotorického napětí v termočláncích, svítivost rozžhavených látek apod.).


Stačí je přiložit na kůži, nejčastěji čela – není nutné je vkládat do podpaždí, úst nebo konečníku. Pro měření používá stejně jako bezdotykové teploměry infračervené záření. MALÁ ENCYKLOPEDIE: TEPLOMĚRY A JEJICH DRUHY Teploměr je zařízení k zjišťování a měření teploty. Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Nabízíme teploměry na přímou montáž do potrubí nebo pro zabudování do ovládacího panelu. Tyto teploměry najdou své uplatnění například v topných a chladících systémech, kde je potřeba hodnotu teploty zobrazovat pro obsluhu nebo jan jako kontrolní prvek. Potřebujete kalibrované teploměry ? V naší nabídce nalezne mnoho typů teploměrů s kalibrací a kalibračním listem. Bezkontaktní teploměry , infrateploměr.


Nabízíme špičkový bezdotykový teploměr pro měření tělesné teploty dospělých i dětí.

Infračervené teploměry se prodávají ve dvou variantách provedení, které vypovídají především o tom, jakým způsobem naměřit výslednou teplotu lidského těla. Dotykové infra teploměry – K měření je zapotřebí kontakt teploměru s lidskou pokožkou. Obvykle se jedná o varianty měření v uších. Uložení teploty do paměti.


Moderní bezkontaktní teploměry disponují integrovanou pamětí, kde se ukládají naměřené hodnoty. Nejčastěji jde o automatizované ukládání hodnot do paměti zařízení. Ty nejlepší teploměry nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Digitální infračervené teploměry – Cemio Metric 30 které změří teplotu bez dotyku během několika sekun a stačí k tomu pouhé přiložení k čelu.


Dobrým pomocníkem v domácnosti se může stát multifunkční digitální teploměr – Duotemp, který je díky své rychlosti vhodným teploměrem pro kojence.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky