úterý 20. září 2016

Vysokotlaké ventilátory

Vysokotlaké ventilátory

S pohonem napřímo, na spojku nebo přes řemen. Spirální skříň a oběžné kolo z konstrukční nebo nerezové oceli. Jde také o ideální prostředek k provzdušnění a odvětrání prostor a pracovišť, jako je například lakovací zařízení, nebo svařovací pracoviště.


VYSOKOTLAKÉ VENTILÁTOR - VN. Ventilátory vysokotlaké VN. Radiální ventilátory do koupelny jsou ventilátory , používané na odvětrávání místností přes potrubní systém. Dosahují vysokého přepravního tlaku a dokáží vzduch vyfouknou potrubím ven.


Zatímco normální ventilátory jsou axiální (mají vrtuli), radiální mají oběžné kolo s lopatkami, které vypadá jako. Zapojíme, ukážeme u nás na prodejně Praha nebo Praha 8. Vysokotlaké větráky vhodné do prostor se zvýšenou vlhkostí. Tyto radiální ventilátory jsou speciální vysokotlaké ventilátory s vysokým tlakem a používají se především do vzduchotechnického potrubí a rozvodů vzduchu s vysokou tlakovou ztrátou.


Vysokotlaké ventilátory

Při vývoji těchto ventilátorů byl kladen důraz na dosažení vysokého výkonu. Průmyslové ventilátory s radiální konstrukcí nabízíme v nejrůznějších provedeních. U nás najdete nízkotlaké, střednětlaké a vysokotlaké ventilátory téměř ve všech velikostech.


Pro náročné aplikace máme nerezové ventilátory a ventilátory pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu ATEX a když jde o. Jejich použití je vhodné především pro provzdušnění vodních atrakcí, při aeraci během zpracování odpadních vo jako agregát pro centrální vysávání, atd. Charakteristika a výhody. Pa robustní konstrukce z litého hliníku uzavřené oběžné kolo z hliníku nebo oceli odolnost proti koroz.


Vysokotlaké ventilátory

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s používáním cookies v souladu s našimi pravidly: pravidla používání cookies. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Vývěvy a dmychadla firem Busch a Becker.


Největší velkosklad elektromotory, převodovky, frekvenční. Hlavným produktom sú vetracie - rekuperačné jednotky, ktoré zabezpečujú vetranie s rekuperáciou t. Kvalitní odsávací ventilátory do průmyslových provozů od Tigemma. Odsávací ventilátory slouží k dopravě čisté nebo jemně znečistěné nelepivé emise prachu pro průmyslové účely.


Vysokotlaké ventilátory

Stlačený vzduch zvyšuje náklady na provoz systému. Pomocné ventilátory představují riziko zvýšené poruchovosti systému. Vybírat můžete například ze sloupových ventilátorů , kde základní typ má tři rychlosti proudění vzduchu a možnost automatického otáčení do stran tak, aby rozhýbal vzduch v celé místnosti. EKOVAK,EKOVENT,HEPABOX,CARBOBOX-filtračné a odsávacie zariadenia,odsávacie ramená,filtre, filtračné materiály,radiálne ventilátory , hadice,diferenčné. Rovnoměrná distribuce vodní mlhy, zvlhčování se běžně zajišťuje tryskami a ventilátory se speciálně upravenou konstrukcí.


Na distribuci může být použito i vlastní vzduchotechnické zařízení. Pro kontrolu vlhkosti se používají řídicí systémy – přesné humidistaty. Oblasti použití mlžícího systému vodní.


CZ - NÁHRADNÍ DÍLY PRO AUTOMOBILY. Použité, testované náhradní díly pro osobní i užitkové automobily. Záruka na funkčnost a možnost zaslání samozřejmostí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky