středa 28. září 2016

Atmos dc25gd

Zplynovací kotel na dřevo DC25GD Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod předehřátého primárního vzduchu, zplynovací tryskou s otvory pro přívod sekundárního vzduchu a spodní spalovací komorou s. Wood gasification boiler DC25GD Ecological wood gasification boilers G enerator D okogen boilers are characterized with a special chamber which is on both sides laid with special ceramic shaped parts, with primary air inlets in the lower section and with ceramic nozzle and in lower chamber with spherical ceramic parts. Ve videu Vám názorně ukážeme zatápění kotle, čištění kotle a zprovoznění kotle. Atmos DC25GD - Tjele Energy. DK-Brugervejledning - DK 3. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Atmos dc25gd

Top 60C, Mellem 45C, Bund 35C. Korekt ingen garanti på ventil temp. C så mon ikke ca der omkring. GD so jekleni uplinjevalni kotli sodobnejše izvedbe, ki omogočajo zgorevanje suhih lesnih polen. Kotli imajo v zgornjem delu uplinjevalno komoro za nalaganje polen.


Gorenje poteka navzdol skozi keramični vložek v spodnjo kotlovsko komoro, ki je obložena z ognje odporno keramiko. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Všechny zplynovací kotle typu Dokogen jsou konstruovány výhradně pro spalování kusového dřeva a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. DC18GD DC25GD DC30GD DC40GD DC50GD.


Atmos dc25gd

Rozdíl účinnosti něco kolem. Na kotlíkovou dotaci jsou oba kotle. Jelikož je to novinka od atmosu tak si myslím že asi nic moc tady nezjistíte. Nic méně atmos udělal dobře že kotel,, přepracoval,, má trubkový.


ATMOS DC25GD kotel 25kW na dřevo. Pyrolitický kotel Generátor - Dokogen s ventilátorem pro. Godkendt efter EN 303-klasse 5. Kan bruges både til åben og lukket ekspansion. Leveres med godkendt Prøvningsattest og dansk manual. Forgasningskedlerne er certificerede i henhold til EN 303-5.


Atmos dc25gd

De er især kendt for at være yders driftssikre. Udover deres høje stabilitet i drift er. High efficiency 9. Large fuel container = large pieces of wood. Pomůžeme Vám s vyřízením. S působností po celé České republice.


Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti. Jedná se o ekologický zplynovací kotel na dřevo s odtahovým ventilátorem a chladící smyčkou. Kotle jsou z výroby vybaveny všemi potřebnými čidly.


Atmos dc25gd

Sada čidel ACD pro řízení otopného systému a navíc čidlo teploty spalin pro ovládání provozu kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky