pondělí 26. září 2016

Axiální ventilátor

Axiální ventilátor

Základní rozdělení axiálních ventilátorů je na nástěnné a potrubní. Aktuální trendy výrobců a směrnice EU přispívají k tomu, že stále. Axiální (osový) ventilátor má oběžné kolo, které připomíná vrtuli od letadla. Oběžné kolo má několik lopatek a ty jsou uloženy na náboji.


Vrtule axiálního ventilátoru má rozložení lopatek podobné jako vrtule letadla či lodní šroub. Axiální ventilátory - velký průtok vzduchu pro odvětrávání přes zeď do metrů Konstrukční řešení. Na rotoru je osazen vlastní ventilátorový systém, který může být axiální , radiální, diagonální, diametrální nebo tangenciální. Ventilátor obsahuje motor, složený z rotoru a statoru. ELEKTRODESIGN ventilátory spol.


Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě.


Axiální ventilátor

Srpovité axiální lopatky zajišťují velmi příznivé hlukové spektrum. Důraz byl kladen především na nízké emise hluku v rámci hlavního využití ventilátoru při současném co nejoptimálnějším průběhu charakteristik při dlouhé a krátké dýze. Lopatky jsou v následujících provedeních: Velikost 3až 4ocelový. Tichý, úsporný axiální ventilátor Cata e100GT s elegantním čelním skleněným designem a časovým doběhem.


Použití: Nástěnný axiální ventilátor je určen zejména pro odvětrání místností s vyšší vlhkostí. Jevybaven gravitační žaluzií, která brání zpětnému proudu vzduchu, a zároveň nebrání přirozenému proudění vzduchu skrz ventilátor , podobně jako u gravitační větrací mřížky. Pokud hledáte vysokou kvalitu produktů a jedinečný design, je ventilátor HELIOS (z Německa) tou správnou volbou. VENTILÁTORY NA ZEĎ, VENTILÁTORY NA STĚNU, ODSAVAČE PAR, ODVĚTRÁNÍ.


Tichý nástěnný axiální ventilátor se čtvercovou základnou a přírubou 1mm. Koupelnový ventilátor v základním provedení Decor 2CZ je vybaven zpětnou klapkou a kuličkovými ložisky. Průmyslové axiální ventilátory, Ventishop. Náš e-shop funguje bez omezení.


Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Při záběru kol se šikmým ozubením vzniká na bocích dvojice zabírajících zubů obecná prostorová síla, kterou je možno rozložit na radiální,tangenciální sílu a axiální. Axiální síla se projevuje tak, že pokud by hřídel nebyla zajištěna vhodným ložiskem, měla by snahu se vysunout ven.


Podle tohoto zjištění budeme vybírat buď ventilátor do koupelny AXIÁLNÍ nebo ventilátor do koupelny RADIÁLNÍ. Součástí každé koupelny by měl být kvalitní ventilátor , oblíbenou variantou je ventilátor s čidlem vlhkosti, časovačem nebo automatickou žaluzií. Příliš vysoká vlhkost vzduchu v koupelně je živou půdou pro tvorbu plísní a. Malý potrubní axiální ventilátor Silentub 1se instaluje přímo do potrubí nebo na stěnu s doplňkovým příslušenstvím. Tichý ventilátor Silentub je vhodný pro odvětrávání malých kanceláří, čekáren, toalet a podobných prostor. Kdy pořídit radiální a kdy axiální ventilátor do koupelny?


Axiální typ má menší výkon a hodí se tedy do míst s kratším potrubím. Ty lepší zvládnou až m, ale axiální ventilátor se hodí nejlépe do míst, kde je vývod z koupelny rovnou přes stěnu ven. S velmi přihodnými cenami, akreditovanými výrobky a kvalitním servisem, není žádné překvapení, že jsme celosvětově známí jako jeden z nejlepších dodavatelů produktů. Radiální (odstředivý) ventilátor má sání vzduchu v ose a vytlačuje ho kolmo k ose.


Axiální ventilátor

Radiální ventilátory rozdělujeme na nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké. Jsou vhodné pro odvětrání průmyslových objektů, skladů, ale i kanceláří, dílen a restaurací. Nabízíme ventilátory axiální do potrubí, ventilátory axiální na stěnu, ventilátory radiální do potrubí a střešní ventiláotry. Domovní nástěnný axiální ventilátor kompaktních rozměrů, vyrobený ze sněhobílé hmoty ABS, která je antistatická a lehce čistitelná.


Jedofázový asynchronní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky