úterý 13. září 2016

Kachlová pec s výměníkem

Díky výměníku je pak možno využít energii pro napojení na topnou soustavu Vašeho domu a tím výrazně zefektivnit tento druh topení a zároveň šetřit za energie na přípravu TUV. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle. Sháníte kachlová kamna s výměníkem ? Výběr značek, odborná instalace, servis, poradenství, doprava zdarma na vybrané!


Kachlová pec s výměníkem

Ceník Určení ceny u kamen přes internet, či vytvořit jakýsi ceník, podle kterého byste si svá kamna vybrali, je v podstatě nemožné. Třísložkové komíny - komínové systémy vyrábíme v průmerech 16 1a 200mm. Kachlová kamna a komínové systémy. Stavíte, rekonstruujete nebo jen přemýšlíte o změně vytápění vašeho domu, chalupy či staršího bytu? Pokud chcete zároveň ušetřit, být nezávislí na externím dodavateli tepla, chovat se ohleduplněji k životnímu prostředí a zažít i trochu té romantiky a nostalgie, poradíme vám, jak zvládnout dvě mouchy jednou ranou.


Komíny jsou běžne skladem. Zakoupením krbových kamen s výměníkem. Pec - stavebnice staročeského designu, která je možno nečekaně rychle a zasucha postavit v již zařízeném bytě. Pec je určena pro vytápění středních až velkých prostor. Možnost využití pouze zadního vývodu kouřovodu.


Nabízíme široký výběr kachlových kamen s výměníkem , která vnesou do Vašeho domova atmosféru dávných časů. Díky příznivým cenám si u nás vybere každý. Kamna s kachlovým obkladem mají dobrou schopnost akumulace a vydávají pak příjemné teplo po dlouhou dobu. V naší nabídce máme nejen modely bez teplovodního výměníku určená pro vytápění jedné místnosti a blízkého okolí, ale i modely s teplovodním výměníkem , které lze napojit na otopný systém a vytápět s nimi. Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti.


Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Využijte krbová kamna pro vytápění celého domu Krbová kamna s výměníkem - to je chytrý způsob topení. Spojení designových kamen a důmyslného rozvodu tepla do dalších místností plně nahradí tradiční způsob topení. Výměník kamen slouží k ohřevu vody a je tedy možné jej napojit na radiátory, bojlery nebo akumul.


Kachlová pec s výměníkem

Oblíbená kachlová kamna Treviso II s výměníkem jsme doplnili o sokl v barvě kachlů. Kachle s decentním dekorem jsou k dostání ve čtyřech barvách – zelené, hnědé, medovníku a. ABX Oxford kachlová pec s výměníkem. Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem , která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci.


Každá námi postavená kamna jsou jedinečná. Kachle si necháváme vyrábět s použitím výhradně přírodních materiálů a komponenty odebíráme od renomovaných firem (například Hein, Rath, Banador nebo Hoxter). Dokážeme postavit i moderní kachlová. Je schopna vytopit prostor o objemu 150–3m³. Tepelný výkon do místnosti je kW, výkon do výměníku je kW, objem.


Kachlová pec s výměníkem

Tradičním řešením vytápění ve venkovském stylu je kachlová pec. V dřívějších dobách se ani jinak netopilo. Pec bylo třeba nejprve roztopit a potom díky speciálním akumulačním kachlům, kterými byla pec obložena, teplo z pece sálalo ještě dlouho potom, co už oheň vyhasl. Spotřeba při jmenovitém výkonu je 3. Moderní zahradní kuchyň. Venkovní cihlový rustikální krb s udírnou.


Těžká zděná akumulační kamna. Teplá voda, jež se ohřívá ve výměníku, může pak být dále rozváděna a vyhřívat radiátory, podlady v podlahovém topení a nebo může být použita jako běžná užitková voda. Topeniště a výměník bývají většinou vyrobeny z plechu a opláštěny kachlemi. Krbová kamna s výměníkem mají připojení na stávající rozvod horké vody, kterou ohřívají a vy s ní tak můžete pomocí radiátorů a podlahového topení vytápět celý byt, nebo dům.


U nás najdete litinové, ocelové, nebo keramické krby s výměníkem , ale také sporáky s výměníkem. W v provedení kachle hnědá. Tato kachlová kamna s ležením stavíme tak, aby bylo možno teplotu zápecí regulovat. Zápecí je možné realizovat z keramiky, zděné či kombinací těchto dvou materiálů.


Součástí zápecí jsou i pohodlné schůdky. Do zápecí je možno instalovat šamotovou pec , která slouží k pečení pizzy, chleba, koláčů apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky