pondělí 12. září 2016

Kominy cz

Komíny CZ -český výrobce komínů. Nabízíme komplexní komínová řešení, tedy od výroby komínu až po jeho montáž a dodání spotřebiče. Pro tento způsob a pokud rozměrově vyhovuje, můžeme použít.


Kominy cz

KOMÍNY CZ český výrobce komínů. Jste na správné adrese. Naše práce nás zkrátka baví. Keramické komíny, nerezové komíny, nerezové vložky, komíny pro kondenzační kotle.


Dobrý den, vítejte na naších rozcestníkových stránkách CSKOMINY. CZ Stránky slouží pro lepší orientaci mezi naším E-shopem LEVNEKOMINY. Výroba a montáž komínů. CZ a CSKOMINYUNIVERSAL.


Moderní firma s 20letou tradicí výroby. Firma vznikla odštěpením komínové divize od společnosti ROKA Ráža. Kvalitní komín se zárukou na let. Hezký den, tým Levnekominy.


Vítejte na webu společnosti Zeman Systems s. Společnost Schiedel, s. Nabízí komplexní ucelený sortiment výrobků a technologií pro řešení odvodu spalin od všech druhů spotřebičů v bytových i nebytových objektech. Cílem tohoto webu je, poskytnout laické i odborné veřejnosti, seriózní a nezkreslené informace o projektování, stavbě a provozu komínů (spalinových cest) a to objektivně a nezávisle na konkrétním výrobci či prodejci. Dodávky a montáže krbových vložek včetně obestaveb, dodávky a montáže krbových kamen.


Kominy cz

Univerzální komínové systémy Schiedel dávají záruku nejen jistoty a pohody bydlení, ale i nezávislosti pro celé generace. Rekonstrukce komínů Nové komíny Ostatní služby Teplo rodinného krbu, dobře fungující kotel nebo bezpečná karma se neobejde bez komínu, který je v dobrém technickém stavu. Použití na krby, kotle, kamna. Je vyroben z vysoce ušlechtilé austenitické nerezové oceli třídy 1. CZ - specialisté na komínovou techniku.


Za dobu uplynulých let jsme se vypracovali na pozici předního prodejce v oboru. Betonové a nerezové komíny. Showroom s vystavenou funkční kotelnou. Jsme dodavatelská a montážní firma systémových komínů Úzce spolupracujeme s předními výrobci komínů na českém trhu.


Vložkování komínů, frézování komínů, montáž nerezových komínů a zděných komínů, komínové systémy, opravy a rekonstrukce komínů stávajících. Dodáváme a montujeme komíny betonové, celonerezové. Aleš Hnízdil - vložkování komínů, opravy a výstavba nových komínových těles, dodávku a montáž krbových kamen i vložek.


Základní komínové vložky se vyrábějí o jednotné délce 3mm. K těmto základním tvarům se vyrábějí komínové tvarovky (odbočky) o délce 3mm s variantami - čistící tvarovka (dvířka) a tvarovka zaústění (spotřebič). ERNÁ Koleno otočné 0-90°, s čistícím otvorem, pro stavbu černého kouřovodu určeného k odvodu spalin z kotle, krbové vložky, krbových kamen a jiných podobných spotřebičů na tuhá paliva. Vyberte si z nabídky nejprodávanějších komínů s cenami od 5. Třísložkové zděné komíny.


Kominy cz

Vhodné pro spotřebiče na tuhá, plynná i kapalná paliva, vhodné pro such.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky