čtvrtek 15. září 2016

Brutar za odvoz

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Suť, zemina, kamení, tvárnice atd.


Kdo chce za odvoz na zasypání, lze zajet až k hromadě, mohu pomoci naložit. Brutar , ohřev vody na dřevo. Liberec Zahradní kytičky. Závěsná záchodová nádržka.


Daruji za odvoz a vykopani. Místy poškozené, ale funkční. Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Dobry den, daruju za odvoz tuto nefukční retro hru, jestli si chce někdo nechat na památku do sbírky.


Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Sirka prvniho dilu sedacky 125cm, hloubka 9 rohovy dil 90x90. Pohovku a kreslo je mozno mit oddelene, jsou zakoncene latkou v horni casti.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Za odvoz daruji maringotku na kolech. Pojízdnost maringotky je nejistá, jedno kolo chybí a další dvě jsou prázdná. Po vyklizení může velmi dobře sloužit jako stavební buňka. Na dřevě jsou znát mapy podle toho, kam dopadalo světlo, fotky mám jen v rozloženém stavu.


Hľadáte veci za odvoz ? Veci za ktoré nemusíte platiť alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám je ľúto vyhodiť alebo sa vám to nechce ani len odvážať. Vyberajte z 4inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Jedna skříň s policemi, druhá s věšákem. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Velmi zachovalé, nekuřácká domácnost.


Do neděle musí být pryč, nebo je odvezu na sběrák (což by byla škoda, někomu určitě ještě dobře poslouží). Stropni vlozka cca 50ks. Dvouplášťový multifunkční kotel, pařák (tuhá paliva,( brutar )).


Vnitřní plášť nerez 2mm. Vnější plášť pozink FE. Možnost přestavby na medomet( za příplatek). Bližší informace na tel. Před převozem, funkční.


Mám dva kusy akumulaček daruji pouze jako komplet, větší 8KW (parametry na štítku viz. foto) menší jsou cca poloviční. Perfektní stav startuje na zatáhnutí. Jedině osobní předání a vlastní odvoz nebo za poplatek přivezu a předvedu. Může být i zánovní sulka za další peníze.


Mulčovač VARI HURRICANE F-7Profesionální pětirychlostní mulčovač se z. Prodám hlínu (ornici), cca 2tun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky