pátek 30. září 2016

Keramicka kamna

Keramicka kamna

Akumulační schopnost keramiky je známá po staletí. Velkoplošné formáty keramiky a barvy glazur reagují na aktuální trendy v interiérové architektuře. Keramický obklad je neporézní a praktický na údržbu. V naší nabídce máme nejen modely bez teplovodního výměníku určená pro vytápění jedné místnosti a blízkého okolí, ale i modely s teplovodním výměníkem, které lze napojit na otopný systém a vytápět s nimi. U nás Vám kamna nejen prodáme, ale také dovezeme, smontujeme a servisujeme.


Keramicka kamna

Specialista na kamna a krby. Krbová kamna s keramickým (kachlovým) mají unikátní design a vlastnosti. Vítejte na našich webových stránkách.


Provádíme stavbu kachlových sporáků a kamen. Prodáváme krbové vložky,krbová kamna a veškerý materiál, který ke stavbě krbů a kamen potřebujete. Sklo po celé ploše dveří a leštěné ovládací prvky dávají vzniknout osobitému stylu, který zútulní váš domov a vnese do něj atmosféru. Krby a kamna lze navíc kombinovat s dalšími zdroji topení, např. Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru.


Kamna s kachlovým obkladem mají dobrou schopnost akumulace a vydávají pak příjemné teplo po dlouhou dobu. KACHLOVÁ KAMNA KABOUREK. Vytápění dřevem je levnější než topení plynem nebo elektřinou, proto se stále častěji krbové kamna využívají k přitápění v chladnějších jarních a podzimních dnech, ale i během celé zimní topné sezóny. Dvířka topeniště těchto krbových kamen jsou hermeticky uzavřená a přísun spalovacího vzduchu je řešen externě.


Taková kamna nenarušují chod ventilace domu. A je jedno, jestli toužíte pouze po elegantním doplňku interiéru, který vám krbová kamna , krbové vložky, obestavby krbu či moderní biokrby mohou nabídnout, nebo využijete vzniklé teplo k vytápění celého obydlí. Kulatá krbová kachlová kamna. Tato novinka představuje nový model kamen, který nabízíme našim zákazníkům.


U tohoto provedení kamen jsme se inspirovali v historických modelech zámeckých kulatých kamen, zobrazené provedení kamen je pouze vzorový model, zvolit si můžete také vysoké provedení kamen, které potom může být dominantou i větších místností. Pro milovníky výrazného a jednoznačného designu jsou zde připravena krbová kamna RIANO. Jejich liniový tvar nerozptyluje a neodvádí pozornost od širokého ohniště v jejich centru. Použití je pro vytápěný prostor od 90maž po 170mpodle tepelných ztrát objektu.


Teplovodní a teplovzdušná krbová kamna. Do domu vám krby a kamna vnesou teplo a příjemnou atmosféru. Vyberte si z široké škály materiálu a typu krbových kamen. Potřebujete krbová kamna s výměníkem nebo si je budete kupovat podle typu paliva? Velmi oblíbená jsou kamna na pelety.


Keramicka kamna

Navozují také příjemnou atmosféru, která pomáhá uvolnit stres, umí využít energii mnohem lépe než ostatní topidla. Jako obklad kamen tou nejlepší volbou. Kvalitní krbová kamna dokáží spolehlivě a velice rychle vyhřát vytápěnou místnost, navíc dokáží být i zajímavým prvkem v interiéru. Některé modely kamen lze navíc napojit na otopný systém a vy tak s nimi můžete vytápět prakticky celou domácnost.


Díky velice levnému provozu dokáží krbová kamna ušetřit každý rok až tisíce korun na vytápění, což se na. Třísložkové komíny - komínové systémy vyrábíme v průmerech 16 1a 200mm. Kachlová kamna a komínové systémy.


Keramicka kamna

Funkční akumulační keramická krbová kamna Jalanti s pečicí troubou nejenže krásně zahřejí interiér, ale připraví spoustu gurmánských dobrot. Tento model se dodává ve třech různých výškách a pečicí troubu lze umístit z kterékoliv strany – zepředu, zezadu nebo na pravé či levé straně. Komíny jsou běžne skladem. Zeletava, Czech Republic. Za dobu své existence jsme si vybudovali pevné místo na českém i zahraničním trhu.


V současném době vyrábíme přibližné 1komponentů pro stavbu kachlových kamen, kuchyňských sporáků, pokojových kamen a krbů. Krby Pelant, Most, Czech Republic. Prodej krbových a kachlových kamen, krbových vložek, kamnářského příslušenství. Realizace krbů na klíč.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky