pátek 23. září 2016

Kotlina na zabíjačku bazar

Predám novy set na zabijacku spolu alebo jednotlivo. Hrniec má priemer CM ,je vysoký 50cm vyrobený z 5mm antikor. Informace o konverzích a nákupním chování používáme anonymně k analytickým účelům pro zlepšení služeb pro Vás zákazníky. Jedná se o starší kotel na zabíjačku. Maloobchod a VEľKOOBCHOD Kotlín a kotlíkov na guláš.


Zariaďujeme veľké kotlíkové akcie, súťaže vo varení gulášu, firemné akcie, menšie rodinné oslavy a podobne!

Nabízím k prodeji velice málo používanou šamotovou kotlinu včetně smaltovaného kotle a dř. Kotlíky s kotlinou komplet Kotlíkové sety Exclusive. Nerezová kotlina s kotlíkom.


Kotlík s trojnožkou Trojnožky na kotlíky. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. SMALTOVANÉ KOTLE NA ZABIJAČKU.

Velký výběr smaltovaných kotlů za nízké ceny. Nabízíme různé velikosti smaltovaných kotlů na zabijačku , od L, L, L, L až do 1L velké zabijačkové kotle, na velké svině! Velkokapacitní kotle se mohou využít i na velké gulášové párty, akce a gulášové soutěže!


Dvě uši na přenášení, perfektní smalt, kotlina je pouze špinavá, léta ležela na půdě. Prodám šamotovou kotlinu s kotlem. Zánovní,neotlučený smalt použitá párkrát. Kotlina na zabíjačku s liatinovým kotlom 1l. Predám zabíjačkovú kotlinu s kotlom a pokrievkou.


Kotol je liatinový, doma vyrobený, objem 1l. Rozvoz Bratislava a okolie ZADARMO. Najlacnejšie kotle na zabíjačku a na guláš. V našom shope kúpite najlacnejší smaltovaný kotol s pokrievkou na zabíjačku , nerezový kotol s pokrievkou na zabíjačku ale aj na guláš. Smaltované kotle a nerezové kotle na zabíjačku a na guláš.


Lehká plechová zabíjačková kotlina umožňuje snadnou manipulaci a údržbu. Součástí kotliny je dělený kouřovod a popelník. Ostatné - Kotol kotlina bazár.


Kotlíkové súpravy na zabíjačku , kotliny na zabíjačku , zabíjačkové kotle.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Veĺké kotlíky na veľké akcie. Ponúkame vám kotli ny na šej výroby,v troch velkostiach. Zabíjačka v zimnom období.


Povrchova úprava je žiaruvzdornou farbou (do 600°C). Metrový oddelitelný komín(súčasť balenia) pre efektívnejšie odvádzanie dymu. Kotle na zabíjačku KOTLE NA ZABÍJAČKU Ponúkame Vám za super nízke ceny kvalitné smaltované kotle, nerezové kotle!


Možnosť osobného odberu v sklade!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky