úterý 27. září 2016

Anionové vložky cena

Anionové vložky sú Novinkou na Slovenskom trhu. Cena je na celé balenie. Proč používat anionové vložky. Preventivně léčivé aniontové ( anionové ) vložky s čipem pro celou rodinu.


Jejich LÉČIVOU sílu mohou používat ženy, děti, ale i muži všech věkových kategorií. Vychází z nejnovějších výzkumů originální technologie ČÍNSKÉ MEDICÍNY.

Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí. Prokazatelně pozitivní účinky minimalizují výtoky, záněty, infekce a působí blahodárně na organismus ženy. Nevyvolávavjú podráždenie a nevysušujú pokožku. Eshop s produktami dámskej intímnej hygieny značky Gentle Day. Aniónové vložky , tampóny,.


Uložiť na porovnanie 2€ Yalong Trade s. COVID-je ústredná téma všetkých krajín. Vyberajte si Hygienické vložky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Liečivé aniónové vložky , produkt ženskej hygieny Winalite, Aunity s preventívnym účinkom sú zdokonalením bežných vložiek. Efektívne odstraňujú príčiny zápalu vaginálnej sliznice a tiež zabraňujú rozmnožovaniu baktérií spôsobujúcich rôzne zápaly. Ekologické vložky a tampóny Gentle Day nedráždí pokožku a nevyvolávají žádné alergické reakce.


Jsou vyrobeny bez použití chloru a jejich pH je neutrální k pokožce. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Nočné aniónové vložky Gentle Day 290mm 8ks Zľava Nočné aniónové vložky Gentle Day vám zaistia pohodlie a pokojný spánok počas noci, a to predovšetkým vďaka ich vynikajúcej až niekoľkonásobne vyššej absorpčnej schopnosti, ako majú klasické vložky. Určené pro každodenní nošení.


Balenie obsahuje ks vložiek. V případě menstruace použijte Denní Gentle Day vložky mebo Noční Gentle Day vložky. Intimky Gentle Day mají v sobě umístěn patentovaný aktivní aniontový a FAR-IR biočip. Nočné anionové vložky Gentle Day ks Chcete mať pokojný a neprerušovaný spánok počas vašej menštruácie, bez toho, aby ste sa.


Počas menštruácie sú anióny v dynamickom stave a uvoľnuje sa ich najviac. Menštruačné vložky predstavujú nenahraditeľnú pomôcku fyziologických potrieb ženského organizmu. Výlučky počas menštruácie vzhľadom na veľké množstvo obsiahnutých organických substancií, stávajú sa vhodným základom pre rozmnožovanie baktérií.


Pokryje vaše potreby na mesiac so zľavou. Balík obsahuje najpredávanejšie produkty, ktoré ženy potrebujú pravidelne každý mesiac. Výhodné balenie aniónových vložiek intímiek Winalite Love Moon, ktoré pôsobia pozitívne pri ženských zápaloch aj ženských problémoch.

Používajú sa pri vaginálnom výtoku, ako prevencia ženských problémov a ženských zápalov. Produkty pro osobní hygienu anionové vložky a další výrobky s anionovou. Far-IR Anion hygienické vložky AD- pro denní použití, délka 2mm,.


Zľava : Antibakteriálne aniónové vložky už od €. Slipové hygienické aniónové vložky nemajú vysoko absorbčnú vrstvu, preto sú určené na dni mimo menštruačného cyklu na účinnú prevenciu, na podporu liečby, pocit čistoty a sviežosti v intímnej hygiene.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky