středa 7. září 2016

Kondenzační plynové kotle mora

Kondenzační plynové kotle mora

Nejlepší variantou na trhu jsou s ohledem na účinnost rozhodně kondenzační plynové kotle. Ty dokáží jít s účinností i nad stovku a pohybují se okolo 1– 1 a to díky využití zbytkového tepla, které neodchází z topného systému pryč. Jejich použití je vhodné mimo jiné pro domácnosti, které jsou vytápěny nízkoteplotními systémy, kam spadá například podlahové topení. Kondenzační kotle jsou vhodné zejména pro nízkoteplotní systémy – např.


U běžných kotlů probíhá spalování za velmi vysokých teplot a energie se nemá kde zadržet. Pouze zbytečně utíká komínem. Topení voda plyn MORA -TOP. Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až.


Archiv Podobné Plynové závěsné kotle Junkers jsou cenově dostupným a flexibilním řešením. Platí: pokud kondenzační kotel budeme provozovat do zhruba °C topné vody na výstupu z kotle , pak topí v tzv. Při součtu takto získané energie, tzv. Plynové kondenzační kotle se zásobníkem na teplou vodu.


V případě nedostatku prostoru je ideální variantou nabíjecí zásobník vody. Plynové stacionární kotle najdou své uplatnění prostoru kotelen, kde v minulosti docházelo k nahrazení původních kotlů na pevná paliva. Dnes stacionární plynové kotle najdou své uplatnění ve velkých kotelnách a pro běžné domácnosti se převážně používají kotle plynové -závěsné. Komfort plynových závěsných.


Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Vysoká kvalita, fascinující design a jednoduchá obsluha - plynové kondenzační kotle Bosch mají co nabídnout. Právě díky nižší teplotě spalování dokáže tento typ kotlů energii zadržet a využít. Všechny modely kotlů Baxi podporují ekvitermní logiku, u vybraných modelových řad lze prodloužit záruku na let a ke všem je zajištěn servis po celém území ČR. Klasické závěsné kotle najdete zde.


Zjišťovali jsme, jaké jsou dnes trendy ve vytápění domácností. Důraz je jednoznačně kladen na úsporu energie a ekologičtější provoz. Vzhledem ke stále vzrůstajícím cenám energií se nelze divit. Proto hledáme možnost jak.


Možnosti zvyšování účinnosti klasických kotlů jsou v současné době prakticky vyčerpány, proto se do popředí stále více dostávají plynové kondenzační kotle , které umí zvýšit účinnost až na 1 a dosáhnout úspor v provozních nákladech. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Zatímco u klasických plynových kotlů dochází během spalování ke vzniku vodních par, které bez užitku odcházejí do atmosféry, kondenzační plynové kotle tyto páry kondenzují. Díky tomu se takto odebrané teplo zpětně využívá k. Nabízíme Vám plynové závěsné kotle a to kondenzační kotle , kotle turbo, kotle s odtahem do komína a kotle na pelety.


V našem sortimentu naleznete kotle značky HERMANN, tato značka působí v České republice více jak let a může se chlubit ověřenou kvalitou a dlouholetou spolehlivostí za dobrou cenu. Pokud dnes budete uvažovat o koupi plynového kotle , pak doporučujeme se zaměřit na kotle kondenzační. Je sice pravdou, že kondenzační kotle nejsou na našem trhu žádnou novinkou a český spotřebitel je zvyklý na plynový kotel klasický, ať již závěsný nebo stacionární, ale v současné době je třeba vzít v úvahu růst cen energií. Značka Buderus nabízí širokou nabídku kondenzačních kotlů.


Kotle plynové - BAXI, JUNKERS, ARISTON, PROTHERM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky