středa 7. září 2016

Nová zelená úsporám pro novostavby

Nová zelená úsporám pro novostavby

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Potom určitě uvítáte informaci, že můžete získat dotaci Nová zelená úsporám. Na novostavbu rodinného můžete získat celkem na sobě nezávislé dotace.


Nová zelená úsporám pro novostavby

Na celý dům – pokud bude splňovat parametry pro oblast dotace B - pasivní domy. Na solární kolektory – i když nebude novostavba pasivní, lze žádat i pro rekonstrukce. Specializujeme se na Vsetín a okolí, ale působíme i ve Zlíně, Vizovicích, Rožnově pod Radhoštěm, Valašském Meziříčí, Ostravě a dalších. Pro tento článek bylo vybráno reprezentativních projektů rodinných domů s velmi nízkou potřebou tepla na vytápění. Z toho bylo dřevostaveb a staveb zděných.


Nová zelená úsporám je oblíbený dotační program zaměřený na úspory v oblasti energií a na rozšíření energie z obnovitelných zdrojů v. V souvislosti s těmito změnami spouštíme novou aplikaci pro příjem žádostí. Dosavadní verzi aplikace zachováme pro žadatele, kteří své žádosti podali před tímto datem. Ale i ti, pokud plánují podat novou žádost, se musí.


Nová zelená úsporám pro novostavby

Požadavky jsou poměrně přísné, pro získání. V následujících položkách vyberte ty, které odpovídají Vašim potřebám a požadavkům. Zobrazí se Vám vždy jen kombinace povolené v rámci programu Zelená.


Nová Zelená úsporám pro novostavby a rekonstrukce. Určeno pro napojení na zásobníky řady IZT. Tepelné čerpadlo TCV EKO – tepelná čerpadla vzduch – voda ve splitovém provedení pro novostavby i rekonstrukce rodinných domů i jinýcj objektů. Výkon až kW, teplota výstupní vody až °C (typ HP).


Dům izolovaný slaměnými balíky je možné optimalizovat do energeticky pasivního standartu a mít tak možnost získat dotaci z programu Zelená úsporám v oblasti podpory B. RD s velmi nízkou energetickou náročností nebo B. Jeden řikal, že u novostavby je téměř. Novostavby mohou dostat dotaci ve výši 3tis. Program Zelená úsporám. Vyhlášení podmínek programu NOVÁ Zelená úsporám (čeká se na novou vyhl. o ENB). Kč pouze na rekonstrukci rodinných domů z důvodu nejrychlejší přípravy a schvalování projektů a tím nejrychlejší přínos pro ekonomiku.


Je k dispozici pro stavebníky bytových domů z řad fyzických i právnických osob. RD s energeticky vztažnou plochou max. Určena bude pro renovace existujících bytových domů v Praze a pro novostavby v pasivním standardu v celé ČR. Podmínky přidělení dotace by měly zůstat.


Pokud se plánujete pustit do stavby nového domu, vyplatí se popřemýšlet o využití programu Nová zelená úsporám. NOVÁ ZELENÁ ÚSPORÁM Úspěšný dotační program Zelená úsporám by měl být spuštěn 1. Dotaci můžete získat na práce započaté od 1. Výše podpory je shodná jako u výstavby RD a činí až 4tisíc korun. Uplatnit dotaci na nákup RD. Jde o program na podporu úspor energie v rodinných domech na území celé České republiky. Bytové domy mimo Prahu mohou čerpat dotace ze strukturálních fondů: Výzva č. Podpora výměny zdrojů byla přesunuta do.


Dotace pro rodinné domy, Dotační tituly, Regulus. To se však od dubna změní. O příspěvek na zateplení nebo výměnu oken budou moci zažádat také majitelé bytových domů v Praze, pro které je v programu na letošní rok.


Jednorázovou fixní dotaci mohou získat také stavebníci, kteří svůj dům postaví v nízkoenergetickém standardu. V programu Zelená úsporám se dají získat statisícové dotace na novostavbu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky