čtvrtek 22. září 2016

Elko valenta vysoké mýto

Výrobce a dodavatel domácích elektrospotřebičů. Velkoobchod s elektrickými přístroji pro domácnost včetně rozhlasových a televizních přístrojů. Malé spotřebiče, vestavěné spotřebiče, bílé zboží, kuchyňské potřeby. Na těchto stránkách byl e-shop, který byl zaměřen na domácí a kuchyňské i vestavné elektrospotřebiče. Součástí nabídky byly i jiné domácí kuchyňské elektrospotřebiče a další elektro zboží pro domácnost: roboty, mixéry, vysavače, domácí pekárny.


Při vstupu na náměsí hledejte prodejnu na protější straně - mezi cukrárnou a železářstvím. Autejedeteli-li od Hradce Králové (silnice R35) pokračujte vlevo a křižovatku projeďte rovně přímo na náměstí Přemysla Otakara II. Prodáváme chladničky, pračky, myčky a sporáky, LCD a plazmové televize a vysavače. Vlakez vlakového nádraží Choceň se vydáte pěšky směr hlavní silnice, tam se dáte doleva a asi po 5m uvidíte po pravé straně naši prodejnu.


Autobusez autobusového nádraží u železniční stanice je cesta. I na mrazivé jaro jsme pro Vás připravili spoustu nových akčních cen. Společnost Jindřich Valenta – Concept patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů.


Náměstí Přemysla Otakara II 22. Toto místo bylo uzavřeno Místo bylo dočasně nebo úplně uzavřeno a pravděpodobně nepokr. ELKO VALENTA VYSOKÉ MÝTO. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Neidentifikován účel a chybí veřejná zeleň Nerealizována žádná stavba. Lokalita u silnice na Litomyšl nad Benzinkou. Elko Valenta - Ověřený kontakt z katalogu firem ÉTER. Hledáte kontakt nebo otvírací dobu firmy působící ve vašem kraji, okrese nebo městě?


Stačí zadat její název. Pokud nehledáte konkrétní firmu, ale někoho, kdo poskytuje služby, které hledáte, níže najdete výpis firem, kterou tuto službu poskytují ve vašem regionu. Dostálovi - vodoinstalatéři.


Vysoké Mýto - Bílá technika. UniCredit Bank Czech Republic,a. Králíky - Hedeč (rozhledna Val). Firma doposud nasbírala: Bodů. Zeleň v okolí kulturního domu Králiky.


JEVÍČKO, ZEZULA KAREL, Palackého nám. LANŠKROUN, TAUER ELEKTRO a. Kromě otevírací doby zde. Zároveň ukládá MO předložit bod na jednání ZM.


Přehledný seznam otevíracích dob na celý týden najdete níže. Euronics představuje v České republice největší síť elektroprodejen. Kontaktní osoba, Marek Valenta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky