úterý 31. prosince 2019

Žáruvzdorné sklo do krbu

Dodáme Vám žáruvzdorné sklo tloušťky mm podle Vámi zadaných rozměrů. Při měření skla vemte v úvahu minimální odstup žáruvzdorného skla od kovových lišt nebo od šroubů a to alespoň mm na každou stranu. Odolává vysokým teplotám do 8°C.


Žáruvzdorné sklo do krbu

V našem formuláři se ihned dozvíte cenu za sklo. Náhradní sklo do krbových kamen, krbů, posíláme do hodin! Poštovné včetně dobírky 20- Kč. Tepelná odolnost až 8°C.


Profesionální kvalita za nejlepší ceny. Sklo posíláme i na dobírku. C Ponúkame žiaruvzdorné sklá na mieru s odolnosťou 800°C a hrúbky 4mm vhodné na použitie pre: krby, krbové dvierka, kachle, sporáky, piecky, grily atď.


Žáruvzdorné sklo do krbu

Fixačné skrutky musia byť dotiahnuté s citom, inak sklo môže prasknúť ešte skôr, než zakúrite. Tyto výrobky jsou vyráběny vždy na míru dle rozměrů Vašeho stávajícího otevřeného krbu. Kde se nejčastěji využívá žáruvzdorné sklo ROBAX a KERALITE? V případě, že v kategorii sklo do Vaší vložky nenaleznete.


Ponúkame služby v oblasti vykurovania, špecializujeme sa na krbové sklo do krbu , žiaruvzdorné sklo , kalené sklo , krbové dvierka na mieru. Máme ročné skúsenosti s inštaláciami a tvorbou tohto segmentu na mieru , podľa požiadaviek zákazníka. Díky pokovení žárovzdorného skla je při hoření odráženo až tepelné energie zpět do ohniště. Tímto jevem vznikají v krbu či kamnech vyšší teploty, spalování je dokonalejší a jsou dosahovány i nižší emise.


Optimální vlhkost dřeva je kolem. Nabízíme žáruvzdorné sklo , náhradní žáruvzdorné sklo do krbu a kamen, náhradní žáruvzdorné sklo do krbových dvířek na míru. Pri meraní skla vezmite do úvahy minimálny odstup žiaruvzdorného skla od kovových líšt alebo od skrutiek a to aspoň mm na každú stranu. Nedostatočný odstup skla. Největší nabídka krbových kamen, krbových vložek, krbů, detailně poradíme se stavbou krbu svépomocí.


Sci-fi, které se stalo realitou – samočistící žáruvzdorné sklo do krbu Neustále zakouřené sklo , jehož čištění se neobejde bez spousty nepořádku, patří ke smutné realitě mnoha domácností, které se rozhodly topit dřevem. Přidat do oblíbených produktů Přidat do porovnání. Dalen rainbow 3x 4mm, Haas und Sohn.


Žáruvzdorné sklo do krbu

Prasklo Vám sklo u krbových kamen a teď tuto nepříjemnou situaci potřebujete urychleně vyřešit ? Právě pro tyto případy má. Krby, kamna, stavba krbu svépomocí. Montuje se do krbových kamen a kamnových vložek. Při výměně skla je doporučeno vyměnit i těsnění pod sklem. Je žáruvzdorné sklo vhodné na prosklení krbových kamen,sporáků, kotlů a všude tam, kde je vysoký rozdíl teplot a kde je požadavek vidět na otevřený oheň.


Toto sklo je možné opracovávat řezáním, broušením atd. Jsme Vám schopni vyrobit jakýkoli tvar, otvíraná doleva, doprava, s klapkou pro přísun vzduch do topeniště, nebo bez ní. Krbové sklo řezané na míru Vám zašleme prostřednictvím přepravní služby PPL. Dále můžete mít jednokřídlá, nebo dvoukřídlá dvířka pro větší otvory krbu.


Dodáváme libovolné rozměry skel, řezaných přesně na míru dle Vašich požadavků. Tvrzená skla se nejčastěji používají na dveře do sprchových koutů, jako skleněné příčky, celoskleněné dveře nebo různé police v interiéru. Tvrzené barevné sklo se může také použít jako.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky