pátek 27. prosince 2019

Technický líh drogerie

Líh tehcnický - etanol obecně denaturovaný. Líh technický - je určen do lihových vařičů. Technický líh - etanol denaturovaný EUR. Denkmit technický líh je vhodný pro víceúčelové využití v domácnosti, v dílně nebo venku.


Technický líh drogerie

Lze ho využít jako zápalnou látku pro přípravu fondue a pro kempingové vařiče, do ostřikovačů na ochranu. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Skladem máme značkových produktů od 6Kč. Jako třeba technický líh z drogerie může být znehodnocen něčím, aby se nedal pít. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Použití na technické účely.


Bezpečnostní tabulka GHS TECHNICKÝ LÍH - na výšku - Samolepka A- 52xmm. CZ - Pracovní oděvy, pomůcky a drogerie. Drogerie a parfumerie nebo ostatní. Není určen a nesmí se použit k chemickým pokusům a synthesám!


Ideální je třeba poctivá domácí slivovice. Ovšem velmi dobře vám poslouží i tzv. A pak už budete potřebovat jen peroxid vodíku.


Smíchejte ho s alkoholem ve stejném poměru (tedy jeden díl alkoholu na jeden díl peroxidu) a máte hotovo. Tyto stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti, funkcím sociálních sítí a personalizaci reklam soubory cookies. Teta drogerie a lékárny ČR s. Je sice dražší, ale máte jistotu, že neobsahuje nějaké nevhodné příměsi. A ten vám pak může dělat při.


Technický líh drogerie

Skladovat v původním obalu mimo dosah ohně a tepla. Doba skladovatelnosti min. Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Popis a doplňující informa. Cena bez DPH: 6Kč. Hledáte technickou drogerie za dostupné ceny. Nakupte barvy, laky a drogerii na NEJBARVY. Pro technické účely, do brzdové soustavy nákladních automobilů, odmašťování a odstraňování nečistot, k ředění lihových barev, k pálení například ve vařičích.


Technický líh drogerie

Již let dodáváme na český trh čisticí, dezinfekční a úklidové prostředky, obalový materiál, hygienické zboží, doplňky a gastro sortiment. Další slevy dílny na Kupi. LÍH TECHNICKÝ 500ml ALTER výrobek LÍH TECHNICKÝ 500ml ALTER. Náhradní plnění pro firmy nad zaměstnanců.


Specializovaný prodej Dr. Nesmí být použit k výrobě lihovin ani ke konzumaci. Výrobce: BARVY A LAKY HOSTIVAŘ a. Dřevěný podpalovač (Pe-po) - k podpalování uhlí, dřeva, briket, vhodný pro zatápění v krbech, kamnech atd.


Lampový olej - pro všechny typy olejových lamp, včetně petrolejových a zahradních pochodní, vonný olej do dekorativních lamp. Sádra, technické kapaliny - toluen, technický benzín, ředidlo, líh , aceton, petrolej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky