úterý 31. prosince 2019

Trojdílný žebřík

Trojdílný žebřík

Univerzální třídílný žebřík pro všestranné využití nejen v domácnosti. Splňuje evropskou normu EN131. Trojdílné hliníkové žebříky jsou nejvyhledávanějším typem žebříků. Mohou být užívány jako přiložený žebřík , štafle, výsuvný žebřík nebo výsuvné štafle. Vyberte si z naší nabídky.


Trojdílný žebřík

Samozřejmostí je doprava ZDARMA kamkoliv v ČR a záruka let! Nosnost žebříku je 1kg. Z tohoto žebříku lze pracovat ve výšce až cca 5cm. Trojdílný žebřík je vybaven schodišťovou funkcí a jeho max.


Na tento výrobek je poskytována prodloužená záruka let. Pochvalují si ho především „hobbisté“, kteří kutí kolem domu nebo na zahradě. Třídílné hliníkové žebříky - jedná se o nejprodávanější typ hliníkových žebříků, který použijete jako příložný žebřík , štafle, výsuvný žebřík nebo výsuvné štafle. Nabízíme i žebříky v hodné pro použití na schody. Původně je vyvinutý pro profesionály a vyznačuje se dostatečně pevnou a odolnou konstrukcí, díky systému duralových profilů.


Trojdílný žebřík

Lze pužít jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý výsuvný a samostatně stojící žebřík. Lze použít jako jednoduchý, dvojitý nebo trojitý výsuvný a samostatně stojící žebřík. V poloze štaflí nabízí zvětšení dosahu pomocí vysunutí pohyblivého dílu.


Vyhledávané jsou především právě pro tuto možnost práce ve volném prostoru (bez opření) až do výšky m jako dvoják s vysunutým třetím dílem. Při použití jako trojdílný výsuvný opěrný žebřík je dosažitelná pracovní výška až 1m. HOBBY CORDA 3xpříček, žebřík o celkové délce 15m, žebřík o max. Pokud máte žebřík na čištění okapu, je nutné nejdříve zjistit požadovanou velikost.


To ovšem platí pro koupi všech žebříků. Pokud budete manipulovat se žebříkem bez možnosti řádného zapření, pořiďte si žebřík ze tří částí. EUROSTYL v barvě zeleno-černé byla použitím odlehčených materiálů s důrazem na lehkost a snadnou manipulací vyvinuta pro cílovou skupinu běžných spotřebitelů např. Pro bezpečnost a stabilitu je žebřík vybaven kvalitními protiskluznými patkami, které zároveň brání poškození povrchu na němž je používán.


BAŤACZ je přímý odběratel a smluvní autorizovaný prodejce žebříků a schůdků Elkop Slovensko. Hodnocení produktu:. Lehký snadno přenositelný žebřík nastavitelný až do pracovní výšky přes čtyři metry. Dále po odebrání posledního dílu možno tento díl použít samostatně.


Všichni ocení jistě jeho nízkou hmotnost. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím. Vybírejte z širokého sortimentu. VŠEOBECNÁ PRAVIDLA:nepouž. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma trojdílný hliníkový žebřík.


Ušetříte tak čas i peníze. Hliníkový žebřík 3×PROTECO je vyroben z kvalitních hliníkových profilů. Je možno jej využít jako jednodílný žebřík , štafle, štafle s přesahem, či vysunout všechny díly až na celkovou délku 30m. Maximální nosnost činí 1kg.


Konstrukce byla vyvinuta ve spolupráci s profesionálními zákazníky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky