úterý 10. prosince 2019

Kominictví pavlát

Seznam kominictví v ČR. Najděte si svého kominíka, zadejte poptávku, napište recenzi a mnoho dalších možností. Z důvodu ochrany osobních údajů nejsou na stránce data narození a úplné adresy fyzických osob. KOMINICTVÍ PAVLÁT RUDOLF.


Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Jsem majitel Navigovat. Vaše hodnocení Přihlásit se. Hodnocení musí být v souladu s pravidly. Se všemi informacemi nakládáme d. Stačí přiblížit na požadované místo a rozkliknout detail kominictví. Mapa kominictví dle krajů a okresů Vám nabídne a zobrazí kominické firmy seřazené na základě uživatelských recenzí a popularity (počtu zobrazení).


Bohužel se mi nikdo z této firmy ani po týdnech neozval. Vzhledem k tomu,že dle zákona musí být kontrola provedena,obrátila jsem se na jinou firmu až z Olomouce. Za dny jsem měla kontrolu hotovou.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Za tu dobu má stovky spokojených zákazníků, mezi které můžete patřit i Vy.


Kominictví Pavlát je na trhu již let. HARASTEJ Vladimír, LANG Evžen Ing. LEHNER David - Stavby COMPLET. Pokud nám chcete pomoci, vypněte si blokování reklamy na našem webu.


Oblast - Frenštát, Nový Jičín, Vsetín, Val. Tento web používá cookie. Používáním našich služeb dáváte souhlas s použitím cookie. Nepřihlášený uživatel Firmy. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob.


Moravskoslezském kraji. ARES nebyly do dnešního data změněny. Petr Pavlát , Frenštát Pod Radhoštěm, SÍDL. Reference vznikla z poptávky: společné komíny jsou na rod.


Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Kompletní práce z oblasti kominictví nabízí společnost Antonín Papík Ostrava. Nabízíme pravidelné revize komínů, čištění a kontrolu spalinových cest, ale i vložkování a kompletní stavební úpravy komínů. Ať už potřebujete komín pouze zkontrolovat.


V kamnech spalte chemický čistič, který rozruší a vysuší vrstvu sazí, a dehtu a počkejte do druhého dne. Ucpěte všechny otvory, aby se vám z nich nevyvalily saze. Komín čistěte strojkem na laně shora, nebo štětkou na tyči zespoda.


Důkladně protahujte komín nahoru a dolů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky