úterý 17. prosince 2019

Okc 200 ntr hp

Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. User Manuals, Guides and Specifications for your Drazice OKC 2NTR Boiler, Water Heater. PRODUCT DESCRIPTION The heater vessel is welded from a steel plate and as a whole is protected by enamel resistant to hot water. Nepřímotopný stacionární zásobník s antikorozní vrstvou, kvalitní izolací a dvěma výměníky optimalizovaný pro i připojení k solárním kolektorům.


Jeho životnost je velice dlouhá.

Indirect enamelled heater designed for suspension on the wall with volumes between 80– 2litres. Operating position – vertical. The heater is connected to the external hot water source with the maximum temperature of 1°C and pressure of MPa.


OKC 1- 2NTR : S jed ví výě víke, k postave ví va ze. OKC 2- 2NTRR: Se dvěa výě víky, k postave ví a ze. Nejnovější řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů k postavení na zem v objemech 300–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro ohřev TUV z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla.


Tento nepřímotopný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrů vody.

Kvalitní ocelová nádoba ohřívače je vyrobena ze speciálního silného plechu a opatřena bezniklovým smaltem. A termékkel kapcsolatban kérdéseit tegye fel szakértő kollégáinknak, akik állnak rendelkezésére. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel. Ohrev vody z externého zdroja tepal, tepelného čerpadla, solárneho systému, kotla UK a pod Vhodný pre. Nejnovější řada smaltovaných zásobníků vody k postavení na zem v objemových řadách 250–5litrů se smaltovanou nádobou a výkonným jedním výměníkem se zvýšenou předávací plochou pro přípravu teplé vody z externího zdroje – hlavně pro tepelná čerpadla.


Greitaeigis vandens šildytuv. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ohrievač vody 200l Dražice OKC 2NTR -výmeník Technický list Použitie : Ohrievač vody s nepriamym ohrevom s rúrkovým špirálovým výmeníkom tepla - ohrev z externého zdroja tepla. Určený pre celoročný ohrev vody z. Zásobovanie teplou úžitkovou vodou domácností , bytov , rodinných domov, malých prevádzok a pod. Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni. Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť.


Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky, které je zapotřebí napojit na externí teplovodní zdroje, například plynový kotel a jiný alternativní zdroj.

The temperature of water can be set between - °C. Viac informácií Viac informácií o nepriamovýhrevnom zásobníku OKC NTR. Tai netiesioginio šildymo vandens talpa, kurią lengva padaryti kombinuoto šildymo vandens šildytuvu. Tam būtina atskirai įsigyti kaitinimo elementą.


Piegāde no € drazice-boile. Termostatas siurbliui € 1€ 2Į krepšelį. Stacionární zásobník vody pro tepelná čerpadla, kulatý.


Plieninis emaliuotas rezervuaras 2. Valymo ir patikrinimo anga 5. Vandens šildytuvo korpusas 3. Vamzdinis šilumokaitis 7. Indirect water heater, stationary MPa – with side flange, for heat pumps. Powerful heat exchanger 2m2. Possible to mount TJ heating element. PUR-hab szigetelés: A minőségi freonmentes poliuretán s. Yra sandėlyje Prekės. Tento nepriamovýhrevný bojler od firmy Dražice bez problému pojme až 2litrov vody.


Kvalitná oceľová nádoba ohrievača je vyrobená zo špeciálneho silného plechu a vybavená bezniklovým smaltom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky