středa 25. prosince 2019

Vyřízení dotace zelená úsporám

Vyřízení dotace zelená úsporám

Zabýváme se poradenstvím, komplexním zpracováním a vyřízením dotací především v oblasti bydlení, energetických úspor a akumulace dešťové vody. Poradíme vám, na které dotační programy máte nárok a které dotace jsou pro vás výhodné. Zajistíme vám komplexní vyřízení dotací. Nová zelená úsporám je program Ministerstva životního. Za vyřízení dotace platíte až po čerpání dotace.


A to po celé ČR a ve většině případů zcela ZDARMA. V případě neúspěšného čerpání neplatíte nic. Předběžná konzultace je též poskytována bezplatně.


Naším cílem je být pro Vás spolehlivým partnerem při komplexním řešení Vašich záměrů v oblasti energetických úspor, dotací a technických zařízení budov. Právě probíhající kontinuální výzva umožňuje žádat a čerpat dotace průběžně až. Prvním krokem před podáním žádosti o dotace je rozhodnutí, zda si můžete dotaci dovolit či ne. S každou dotací je spojena určitá finanční spoluúčast. Na začátku platíte vše sami a peníze vám přijdou na účet až poté, co stavbu či rekonstrukci ukončíte a podpořená opatření řádně doložíte.


Platíte až po schválení. Také vlastníme vlastní stavebniny a vzorkovnu obkladů a. Potřebné dokumenty v papírové podobě je pak nutné dodat na příslušné krajské pracoviště Státního fondu životního prostředí. Postup podání žádosti krok za kroke1. Najděte si odborníka, který vám.


Ve spolupráci se společností Zelená pro dům. Společnost PRAMOS je zapsána v seznamu odborných dodavatelů SOD. Nabízíme Energeticko – ekonomických studie, Projektové dokumentace, Energetické audity, jednání se Státním fondem životního prostředí, Projekční a. Prohlédněte si reference. Ceník služeb zelená dotace.


Vyřízení dotace zelená úsporám

Nejsme plátci DPH, tedy ceny jsou konečné. Dotace na solární systémy. Připravili jsme pro vás souhrn nejčastěji kladených dotazů a odpovědí na ně. Pokud vám bude nějaký dotaz či odpověď chybět, můžete i položit nový dotaz. Vypracujeme pro vás projekt, kalkulaci, vyřídíme za vás žádost o dotaci a pochopitelně zajistíme i realizaci zateplení domu, výměny oken či zateplení a hydroizolaci plochých střech.


Realizován je Státním fondem životního prostředí ČR (SFŽP), finanční prostředky pro žadatele o dotaci pochazí z prodeje emisních povolenek. V rámci zpracování podkladů k podání žádosti o dotaci vypracujeme: Projektovou dokumentaci. Příspěvek lze využít například na výměnu oken, dveří či zateplení fasády. Jak probíhá zpracování dotace ? Vyřízení dotace je realizováno před započetím prací na projektu.


Vyřízení dotace zelená úsporám

Na základě plné moci za vás vše vyřídíme bez starostí a na klíč. Odborný posudek energetického auditora, jenž je podmínkou pro vyplacení dotace. Návrh technického řešení z pohledů stavebního a elektro.


Využíjte dotace a modernizujte vaše vytápění s tepelným čerpadlem HOTJET. Nechte si připravit potřebné dokumenty k získání dotace. Program Ministerstva životního prostředí administrovaný Státním fondem životního prostředí ČR patří k nejefektivnějším programům v České republice zaměřeným na úspory energií v rodinných a bytových domech.


Vyřízení dotace zelená úsporám

Program je určen pro vlastníky a stavebníky rodinných domů, a to jak fyzické osoby, tak i právnické osoby, kteří chtějí realizovat opatření na snížení energetické náročnosti budov nebo na efektivní využití zdrojů energie v budovách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky