pátek 13. prosince 2019

Marimex solární sprcha sunny

Marimex solární sprcha sunny

Barva sprchy je limetkově zelená. S ohledem na teplotu vody uvnitř sprchy, která může dosahovat až °C, se doporučuje nejprve natočit ventil vpravo, jeho vychýlením směrem od těla sprchy pustit studenou vodou a následovně vodu domíchat na požadovanou teplotu natáčením ventilu směrem vlevo. Solárna sprcha predstavuje prostriedok, ako veľmi lacno a pritom ekologicky zabezpečiť potrebnú hygienu kúpajúcich sa.


Predídete tým znečisťovaniu vody v bazéne a znížite spotrebu bazénovej chémie. Díky solární sprše Sunny style si při jasném počasí dokážete nahřát vodu na opláchnutí před vstupem do bazénu zdarma. Solární sprcha Sunny style umožňuje napojit se na vodovodní hadici pomocí. Pre sprchovanie musí byť záhradná sprcha stále napojená na vodovodnú prípojku.


Ak nie je napojená, nedá sa sprchovať. Ak je sprcha odpojená a je uzatvorený ventil. Zahradní sprcha UNO s nebývalým objemem l pro venkovní použití. Zajistí ohřev vody přiváděné ze zahradní hadice a tím perfektní pocit pohodlí při sprchování teplou nebo vlažnou vodou. Ohřev vody zajišťuje sluneční záření a tělo sprchy, které funguje jako solární kolektor.


Marimex solární sprcha sunny

Pro sprchování musí být zahradní. GF Sunny Style Premium. To se hodí také při zimním uložení. Napojení na zdroj vody je velmi jednoduché díky dostupným rychlospojkám a také díky hadici o délce metrů, která je součástí.


Nová solární sprcha schopná pojmout až l vody. Poukaz je ideální pozorností pro všechny, u kterých si nevíte rady s vhodným dárkem. Farba sprchy je limetkovo zelená. Její provedení je velice elegantní a své čestné místo najde na jakkoli pojaté zahradě. Vybírat můžete ze dvou barevných variací – černé a stříbrné.


Kč Cena je uvedena včetně RP a DPH. Ta boduje hlavně svou nízkou cenou, za níž dostanete rozumně provedené zařízení k bazénu či chatě. Velkým pozitivem je i malá hmotnost.


Bez větších problémů ji umístíte do auta a přesunete tam, kam potřebujete. Pojme až litrů vody. Marimex solární sprcha UNO 35. Se solární sprchnou Sunny Style v limetkové barvě můžete zapomenout na sprchování či oplachování studenou vodou.


Sprcha musí být připojena na vodovodní řád. Díky možnosti napojit se na vodovodní hadici. Tělo sprchy zároveň slouží jako solární kolektor.


Ideální sprcha k Vašemu bazénu, na Vaši zahradu nebo ke karavanu do kempu. Bez nutnosti stavebních prací. Tento model je již nahrazen nástupcem- solární sprchou Sunny Style - navíc ve možných barvách.


K solárním sprchám Sunny nemusíte budovat žádnou základnu. Stačí sprchu na jaře postavit kam potřebujete, připojit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky