pátek 6. prosince 2019

Prumyslove ventilatory

Pokud si nejste se správným výběrem jisti, pomůže naše poradna. Nebo to proberme osobně. Výroba průmyslových ventilátorů. Průmyslové ventilátory. Naše firma se v nynější době plně soustřeďuje především na výrobu průmyslových radiálních ventilátorů a jejich příslušenství.


Prumyslove ventilatory

Jsou vhodné pro odvětrání průmyslových objektů, skladů, ale i kanceláří, dílen a restaurací. Vzhledem k velikosti prodejny je na prodejně pouze vybraný sortiment v omezeném množství. V případě osobního odběru, je nutné provést objednávku, nebo telefonicky ověřit dostupnost požadovaného zboží.


Axiální ventilátory (osové) - u těchto ventilátorů proudí vzduch ve směru osy otáčení oběžného kola. Jejich použití se nejlépe hodí tam, kde je potřeba velký průtok vzduch s nízkými nároky na dopravní tlak. Ventilátory pro průmysl a nepřetržitý provoz. Kvalitní průmyslové ventilátory pro nepřetržité provozy. Jsou určené převážně do restaurace, garáží, kotelny atp.


V s kuličkovými ložisky, která garantují dlouhou životnost i během využití v nepřetržitém provozu. V mnoha případech je správný ventilátor tak individuální jako aplikační oblasti. Náš velmi široký produktový program a různé dostupné způsoby fungování ventilátorů umožňují použití produktů firmy Elektror téměř ve všech průmyslových a vzduchotechnických procesech. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr.


Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Všechny modely jsou navrženy pro trvalý provoz.


Prumyslove ventilatory

Dodávané portfolio zahrnuje nízkotlaké, středotlaké a vysokotlaké průmyslové ventilátory. HENNLICH ENGINEERING navrhuje a dodává průmyslové ventilátory pro odsávání a filtraci vzduchu. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Nakupujte průmyslové ventilátory na MojeElektro.


Nechybí modely určené pro montáž na stěnu ani ventilační turbíny do potrubí. Oběžné kolo je na hřídeli motoru, jednoduchá a cenově příznivá konstrukce. Axiální průmyslové ventilátory se vyznačují vysokým výkonem a mají širokou škálu použití. ERRE OASIS-R-140-IPxpro průmyslové použití ve vlhkém prostředí, možnost reverzních otáček. O VÝROBKU: Nástěnný axiální průmyslový ventilátor E-vent EDK je vyrobený z pozinkovaného ocelového plechu, který je práškově lakován.


Prumyslove ventilatory

Vybírejte z bohaté nabídky příslušenství pro průmyslové ventilátory. To vše s garancí nejnižší ceny. Nabízíme příslušenství k dodávaným typům ventilátorů, např.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Nerezové radiální ventilátory, pro průmyslové použití. Radiální průmyslový ventilátor v nerezovém provedení O. ERRE CAI-520-2T, s vysokým výkonem a odolností.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky