pondělí 9. prosince 2019

Infra panely vytápění

Infra panely vytápění

U tohoto systému vytápění se teplo do místnosti předává s ohledem na zvolený typ otopného tělesa převážně konvekcí, tedy prouděním teplého vzduchu, čímž bohužel mnohem snáze dochází k teplotním ztrátám. Nejdříve se ohřívají právě stěny stopu a podlaha zůstává dlouho studená. Naopak při vytápění infrapanely konvekční proudění vzduchu v místnosti není tak vysoké jako u vytápění radiátory – místnost je vytápěna primárně infrapanelem, a tak rozdíl mezi podlahou a stropem bývá do 1° – 2°C,“ vysvětluje Pavel Charvát ze společnosti USby.


Infra panely vytápění

Místnost se vytápí rovnoměrně, není tedy. Stropní infrapanely jsou velmi oblíbeným systémem vytápění. Jedná se o elektrická sálavá topidla, která jsou svou konstrukcí určena k montáži na strop. Konstrukce stropních infrapanelů je uzpůsobena tak, aby jejich montáž byla vhodná pro většinu stavebních stropních materiálů.


Díky své cenové dostupnosti a hlavně bezúdržbovému chodu se infra topení těší stále větší oblibě. Infra topení pracuje na principu sálavého vytápění. Snadná instalace Úspora energie Technické řešení Každé balení panelu XenyllaItalia obsahuje vše,co k instalaci potřebujete,a tak vám potrvá okolo minut!


Infračervené panely primárně ohřívají stěny, předměty a podlahu v místnosti, čímž dochází k akumulaci tepla v materiální části prostoru od kterých je dále ohříván vzduch. Teplo je při vytápění nfračervenými panely FIRST rozmísťováno rovnoměrně od spodní části místnosti směrem ke stropu. Skleněné sálavé panely GR z bezpečnostního tvrzeného skla s čistými liniemi bez orámování. Sálavé teplo z přírodního kamene je příjemné a přirozené. Podlahové vytápění je pro dnešní rodinné domy běžným standardem a nejrozšířenějším způsobem vytápění.


Zřejmě nejznámějším a stále nejrozšířenějším systémem elektrického infra vytápění je podlahové topení pod dlažbu. Základním topným médiem je buď samotný topný odporový kabel nebo topná rohož. Topné panely od ES SYSTEMS jsou české produkty na celý život.


Jednoduchá obsluha i chytrá domácnost – Panely se regulují teplotním termostatem v každé místnosti a jsou plně kompatibilní co se týče připojení na jakýkoliv systém chytré domácnosti. Před dvěma lety jsem si pořídil infra panely jako hlavní vytápění domu(jiné nemám). Infrapanely vyrábíme výhradně z materiálů pocházejících ze zemí EU. Po druhé zimě musím jen chválit.


Termostaty jsem musel snížit na stupńů bylo moc velké teplo. Je potřeba mít správně rozmístěné panely ,zateplený dům,a hlavně správně spočítat kubaturu a ktomu určený výkon panelu. Podstata tohoto vytápění je velmi jednoduchá, díky infra červeným vlnám infratopení ohřívá všechny předměty v místnosti (zdivo, nábytek, lidské osoby). Při dopadu těchto vln dochází k přeměně na. Infra panely Heatwell - nejlevnější vytápění.


Naše topné panely jsou vhodné pro vytápění obytných, komerčních i průmyslových prostor. Nabízíme mnoho různých provedení. U topných panelů na strop či stěnu si můžeze zvolit dřevěný či hliníkový rám v různých tvarech a barvách, stejně tak jako barvu a typ povrchové úpravy.


Panely Teploceramic mají až krát nižší spotřebu než běžné olejové ohřívače a přímotopy. Díky rovnoměrnému vytápění a dlouhým tepelným vlnám ušetříte minimálně na vytápění. Je to plnohodnotný systém elektrického vytápění , který je ekonomický a ekologický. Při instalaci infrapanelů jako základního zdroje tepla se totiž používá snížený tarif. Konečným výsledkem je pak tedy moderní a účinné topení za velmi.


Věříme v moderní vytápění , které má být mnohem jednodušší a elegantnější nežli radiátory, trubky či ventilátory v podlaze. Společnost infrapanely Tempero se dlouhodobě zabývá prodejem infra vytápění jako kmplexní vytápěcí systém prováděný dle potřeb zákazníka na klíč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky