úterý 31. prosince 2019

Prodám nerezový bojler

Rychlá doba dohřevu cca min. Možnost připojit k jakémukoliv kotli nebo solarn. Systém byl instalován po dobu topných sezon. Predám nerezový kotlík na guláš rozoberatelný dá sa použiť aj ako gril možnosť výroby až do 40l Kotlíky sú na tuhé palivo aj cez plynový horák podľa požiadavky (Na foto je kotlík na tuhé palivo).


Prodám nerezový bojler

Přecházíme na elektrický bojler. Využívám na chatě na víkendy, super stav, pravidelné revize a doklady jsou samozřejmostí. Kč (bez montáže), doklady ve fotografií. Demontáž buď vlastní nebo 24. Stroje - Nerezový bojler bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Projděte si inzeráty prodam nerezovy bojler na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Karmy, bojlery - prodám nerezový bojler hlavaèka èech, z Hyperodvozu, inzerce. Nabízíme kombinované bojlery - akumulační ohřívače vody určené pro zavěšení na.


Nabízíme bohatou nabídku elektrických a kombinovaných bojlerů i bojlerů s. Ariston Velis EVO INOX 100. Plochý elektrický ohřívač 1litrů s nerez nádrží. Inzerát byl odebran z oblíbených.


Prodám Knaus S-liner 7LG 3. Bojler není osazen elektrickou topnou vložkou ani topným vlnovcem. Oboje možno dokoupit a instalovat podle Vašeho požadavku jak. Auto je kompletně vybaveno zařízením k okamžitému prodeji rychlého občerstvení. Vnitřní vybavení:4-Pípa,Velká chladící vytrýna,2xgrill(plynové),2xlednice i s. Výbava: kuchyňská linka,lednička, myčka, sedací souprava s jídelním stolem, plynové topení, bojler , nová koupelna, splachovací WC, dětský pokoj, zastřešená veranda.


Délka 11m Šířka 45m Více info na tel. Karavan je v excelentním stavu, ideální pro rodiny s dětmi. K bojleru dodělaná speciální odendávací doplňková izolace pro vyšší ekonomiku provozu - RTI izolace. Môže byť použitý ako kotol skladovanie a ako Priestorové vykurovacie teleso kachle sú vhodné pre priamy ohrev s drevom, a ako v noci skladovanie elektric. Elektro - Bojler za bazar.


Vybírejte z inzerátů. Keramická deska,vestavná trouba,lednice, mrazák, nerezový digestoř. Dřez baterie , 2x rohový Karusell Viz. Podívejte se prosím na moje další inzeráty. Osobní odběr po telefonické dohodě.


ZDE a uvidíte mé další i. Velmi krásný a zachovaly. Nejvyšší řada karavanú Fendt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky