pondělí 9. prosince 2019

Eco domy

Moderní a cenově dostupné rodinné domy. Pasivní domy s sebou nesou řadu výhod. Nejen tedy, že jsou natolik dobře izolované, že dokáží zabránit tepelným ztrátám, ale také díky udržování optimálních teplot uvnitř domu nedochází ke vzniku plísní a jiných škodlivin, což značně zkvalitňuje náš život.


There is no one single definition as to what constitutes an ‘ eco house’. What’s more, there are several interchangeable terms used to describe an eco home — from ‘ecologically sensitive’ to ‘sustainable’ (which typically means using materials from well-managed sources) to ‘green’ and ‘environmentally friendly’. Eco -house to producent domów drewnianych.

Stawiamy gotowe domy energooszczędne prefabrykowane do miesięcy. Myślisz o budowie domu? Stavební firma EKO- DOMY Czech s. Dále staví pasivní domy dřevostavby. Všechny stavby dodáváme i na klíč. Eko- domy , tedy ekologické domy , jsou domy postavené s ohledem na životní prostředí.


Kromě toho, že jsou kompletně vyrobeny z eko-materiálů, poskytují také moderní a komfortní způsob bydlení. Eko- domy jsou stále více a více žádané, což je dobře, protože si stále více lidí uvědomuje důležitost ochrany životního.

Rodinné domy do 1m 2. ECO -DOMOV Výstavba rodinných domov s. Dlhoročné skúsenosti našej spoločnosti, presahujú viac než rokov. Vlastný výrobný podnik a veľa spokojných zákaznikov,Vám dáva istotu naplnenia Vašich očakavaní. Jsme ryze česká firma, která již dnes působí na Slovensku a Maďarsku a rozvíjí se do dalších evropských států. Montovaný dom ECO – 122.


Tradičný rodinný dom s modernými prvkami, ktoré dodávajú montovanému domu Eco 1atraktívny a svieži vzhľad pripravili projektanti do portfólia spoločnosti Ecostav. Výraznou črtou nízkoenergetického domu Eco 1je svetelnosť. Domki letniskowe z drewna. Letnia łąka, Sosnowy las, Promień słońca czy Powiew wiatru… Już same nazwy naszych konstrukcji z bala budzą pozytywne odczucia – a tylko się zwiększą, gdy zobaczycie, jak pięknie wyglądają. An Eco-house (or eco -home) is an environmentally low-impact home designed and built using materials and technology that reduces its carbon footprint and lowers its energy needs.


An eco house could include some or all of the following: Higher than normal levels of thermal insulation. Better than normal airtightness. Good levels of daylight. Provádíme výstavbu rodinných domů na klíč. Používáme moderní postupy a technologie.


Dřevěné domy zapadají do každého rázu krajiny, aniž by do ní významně zasahovaly. Jsou výrazem respektu s přírodou,individualitou a životním stylem.

Společnost DŘEVĚNÉ ECO STAVBY s. Naše dřevěné domy na přání jsou cenově hodnotné a kvalitní. Fuelled by increased demand a new industry of eco friendly home building has grown up and a whole host of technological innovations have created an arsenal of eco friendly building materials and techniques. From wind turbines, to solar panels, to high efficiency lighting, ultra efficient insulation , glazing , water conservation , plumbing.


Obrovské ďakujem firme Mipav vďaka ktorej máme náš krásny domček, za celkový prístup, bezproblémovú komunikáciu zo strany pánov Mačieka, Mankovica a všetkých pánov majstrov, ktorí sa podieľali na stavbe domu. Vzorové rodinné domy na Slovensku sú už vo výstavbe.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky