úterý 31. prosince 2019

Tepelný výkon litinových článků

Modulární konstrukce litinových článků kotle Vitorond 2je pro tento účel ta. ATOL se vyznačují vzhledem „klasických“ litinových. V přiložené tabulce lze zjistit tepelný výkon jednoho článku při teplotních.


Qt : tepelný výkon otopného tělesa pro teplotní spády do ( K ). Tepelný výkon je určen dle EN 442-pro teplonosnou látku vodu. Hmotnosti článků jsou pouze orientační údaj.

Počítal jse to již sice hodně dávno, ale bylo to tak. Pokud ty články nalezené v podkladech (NHKG) souhlasí rozměrově s Tvými, je i výkon těch Tvých stejný. Volba výkon tělesa změřen při určuje podmínky, při kterých je tepelný výkon udáván v podkladech výrobce. V závislosti na zadaném teplotním spádu se počítá s aritmetickým nebo logaritmickým rozdílem teplot. Záruka let na těleso.


Litinový radiátor v patině s uchycením do zdi. Snadno se čistí a jeho provoz je hygienický. Připojení radiátoru: boční. Máte zájem o jiný rozměr tohoto litinového radiátoru?

Jejich odhadovaná životnost je - let. V rámci výrobního procesu a jejich konstrukce se tyto radiátory nechají uzpůsobit dle potřeby na jednotlivý počet požadovaných litinových článků a to dodatečným přidáním, nebo jejich odebráním. Z celé otopné soustavy klademe největší nároky na radiátory, ať už jde o jejich kvalitu, životnost, design, tepelný výkon , umístění v interiéru a správnou funkci. Technické problémy vnímáme okrajově, podstatná je užitná hodnota, konečný efekt z hlediska zajištění tepelné pohody a samozřejmě vzhled otopného tělesa v interiéru. Kalkulačka vypočítá odhad potřebného výkonu radiátoru, který je zapotřebí pro danou velikost mísnosti.


Radiátory lze následně vyhledat podle odhadnutého vypočteného výkonu v on-line katalogu radiátorů. Jeho segmenty je možno do kotelny přenést i jednotlivě, kde se dají pomocí lisovacího nástroje lehce a snadno smontovat. Jednotlivé články se spojují do souprav buď závitovými vsuvkami s pravým a levým závitem nebo svařováním. Dále má na výkon vliv také tepelná ztráta budovy, tedy to, o kolik tepla daná budova přijde za hodinu.


Výkon kotle je dán počtem článků. Sami si můžete najít náhradu článkových litinových a ocelových radiátorů za desková otopná tělesa RADIK KLASIK - R 1. Díky praktickým oblým tvarům, snižujícím riziko úrazů, a elegantnímu designu jsou často umisťovány na frekventovaná místa ve veřejných budovách. VYSOKÝ TEPELNÝ VÝKON Technický hliník je vynikající vodič tepla. Radiátory jsou charakteristické velkou výhřevnou plochou a předávají teplo při malých teplotních spádech snbsp;velkou rychlostí a efektivitou.


ESKOSLOVENSKÁ sociALISTICKÁ REPUBLIKA Vydáno 15. Vyjadřuje tradiční krásu s moderní duší, design litinových radiátorů v hliníkovém provedení. Příjemný vzhled díky dvěma topným sloupcům, které však vydají za tři.


TRIBECA – článkové otopné hliníkové těleso ošetřeno speciální vnitřní úpravou Aleternum.

Délka tělesa - je dána součtem délky použitých článků , která je mm. Rozměry tělesa Atol určují jeho celkový topný výkon. Zkontrolujte v technické dokumentaci parametry otopné vody a přepočtěte výkon tělesa. Příslušná vyhláška upravuje revizi kotlů s příkonem nad kW, což je vstupní energie.


HLINÍK - účinné a efektivní vytápění s nádherným designem. Stylový radiátor GARDA nabízí inteligentní a estetické řešení topení v moderních domech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky