úterý 9. ledna 2018

Tichá elektrocentrála

Tichá elektrocentrála

Pojem elektrocentrála lze používat pro všechny generátory s různým zdrojem paliva. Pro zjednodušení tedy v tomto článku všude používáme pouze pojem elektrocentrála. Jejich výběr ve velké míře ovlivní především spotřebiče, které budete primárně napájet. Zamyslet se musíte také nad tím, jaký druh paliva pro vás bude z pohledu využití nejpřínosnější.


Tichá elektrocentrála

Tichá elektrocentrála : Vysoký výkon Nízká spotřeba a snadné starty Velmi tichá elektrocentrála Velká nádrž = provoz až 3hod. Hmotnosť sa odvíja od mohutnosti konštrukcie, a čím výkonnejší a robustnejší elektrocentrála je, tým bude logicky aj viac vážiť. Malé jednotky sa zmestia so svojou hmotnosťou do piatich kilogramov a veľké.


Každá elektrocentrála je v prvotřídní kvalitě, což ostatně platí pro všechno zboží od nás. Naftové, elektrické a plynové Topidlo Master. V naší nabídce jsou topidla Master, která jsou naftová, elektrická, plynová na propan butan a také odvlhčovače prostor a zdiva. Oboje jsme schopni dodat pro domácnost i velké. Elektrocentrála je plně kapotována s krytím IPa slouží primárně jako záložní zdroj el.


Přenosné malé elektrocentrály. Hmotnost se odvíjí od mohutnosti konstrukce, a čím výkonnější a robustnější elektrocentrála je, tím bude logicky i více vážit. Tiché a lehké invertorové elektrocentrály japonské výroby s motory Honda jsou oblíbené zejména u majitelů karavanů a obytných vozů , při kempingu nebo na chatách. Hmotnost bývá od kg (mobilní varianty) do 1kg (stacionární varianty).


Obecně platí – čím vyšší výkon, tím těžší a méně tichá elektrocentrála bude. Počet a typ zásuvek, které elektrocentrála má. RATO je jeden z předních světových výrobců benzínových motorů a elektrocentrál. Výrobní prostory jsou špičkově vybavené, s velkým důrazem na sledování kvality.


Digitální invertorové elektrocentrály stojí díky použité technologii hodně vysoko mezi ostatními elektrocentrálami. Díky své nízké hmotnosti, malým rozměrům, mimořádně tichému chodu a minimální spotřebě jsou tyto elektrocentrály ideálním zdrojem energie při rekreaci na chatě, v karavanu, lodi a na expedicích. Je možné jí napájet elektrospotřebiče odporového (žárovky, kávovary, topná tělesa) i indukčního typu (el. nářadí, čerpadla, ap.) Centrála je vybavena automatickou regulací AVR pro ochranu vašich spotřebičů. Oproti tomu elektrocentrála s krytím IP zabraňuje průniku vody do těla přístroje ze všech úhlů a je dokonale chráněná i proti drobným částečkám a prachu.


Nejčastější elektrocentrály jsou benzínové, setkáte se ale také s dieselovými, plynovými nebo olejovými. Na výkon jejich pohon vliv nemá. Kontaktujte nás a my vám poradíme, či je táto elektrocentrála vhodná pre vaše potreby. Sú vhodné tiež pre celú škálu použitia od domácnosti, záhrady až po použitie v stavebníctve alebo pri rôznych opravách.


Tichá elektrocentrála

Invertor je postavený na najmodernejšej technológii. Motor je prepojený s alternátorom, ktorý vyrába striedavý prúd. Pre tento generátor môžete bez problémov pripojiť nielen bežné elektrické náradie, zdroje svetla, chladenie piva, ale aj. Extrémně tichá elektrocentrála s palivovým článkem Efoy Comfort pro nabíjení akumulátorů lodí a karavanů Palivový článek Efoy nabíjí automaticky palubní baterii.


Celoročně, tiše, ekologicky. Patrona litrů metanolu stačí až na týdny provozu podle spotřeby energie. Integrovaný regulátor nabíjení hlídá. Potřebujete-li dostatek elektrické energie pro své elektro spotřebiče na stavbě, na chatě, na lodi či při kempování, elektrocentrály z naší nabídky Vám proud spolehlivě dodají.


Tichá elektrocentrála

Automatic Transfer Switch - elektrocentrála , která je zapojena do rozvodové sítě se sama nastartuje při výpadku proudu Benzín Druh paliva Profesionální benzínová jednofázová elektrocentrála s výkonem kVA, motor HONDA s automatickým startem ATS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky