čtvrtek 25. ledna 2018

Přečerpávací hadice na pohonné hmoty

PŘEČERPÁVAČ na pohonné hmoty , pro ruční přečerpávání. Velmi praktickou pomůckou může být také přečerpávací hadice pro případ nouze. Podrobný popisPlastový kanystr určený pro pohonné hmoty.


Přečerpávací hadice na pohonné hmoty

Tento typ polního skladu pohonných hmot standardně používáme v. S přečerpáváním nafty z různých typů cisteren. Udržují pohonné hmoty čerstvé po dobu -měsíců a chrání tak. Kanystr plastový 10l na pohonné hmoty s hubicí.


Zde najdete kvalitní sací hadice od výrobců Güde, Gardena a další. Nabízíme kvalitní přečerpávací hadice ruční s pumpičkou,. Pumpa SP 10L s hadicí (8m). Ruční kovové čerpadlo na olej, pohonné hmoty.


Ventilem v kapalině silně pohybujte nahoru a dolů tak, aby došlo k jejímu nasátí do hadice. Kapalina se začne sama přečerpávat. Přečerpávací ruční pumpa slouží k ručnímu přečerpávání vody nebo pohonných látek.


Určeno pro ruční přečerpávání paliva. Po uvolnění prstu kapalina samospádem vytéká do cílové nádoby. Aby mohla kapalina téct samospádem, musí být cílová.


This video is unavailable. Mechanická přečerpávací antistatická hadice pro přečerpávání kapalin tzv. Jednoduchým zaštěrcháním hadice sama nabere tekutinu a dál již funguje samospádem. Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Hadice na přečerpávání nejrůznějších kapalin. Jednoduchým zaštěrcháním hadice sama nabere tekutinu a dál již funguje samospádem. Návod k použití: Konec hadice s nasávacím ventilem.


Je vhodná pro mnoho druhů tekutin, včetně benzinu, či nafty. Gumový balonek obsahuje ventil, který zabraňuje zpětnému toku tekutiny. Vstupní a výstupní hadice s vnitřním průměrem 9mm a 5m. V rámci preventivní ochrany našich zaměstnanců máme od pátku 13.


Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách? Magg přečerpávací hadice 180cm samonasávacím ventilem č. Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. Ruční plastové sifónové čerpadlo na palivo , vodu GEKO max. Pohodlné ruční přečerpávání vody a technických kapalin. Podávací balonek ( ruční pumpa ) na pohonné hmoty je vhodný jak pro naftu, tak i benzin na hadici o vnitřním průměru.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky