středa 10. ledna 2018

Cykloprodejny praha

Cyklo prodejna Koloshop Praha. Lidé na pražské prodejně. Marcela Harbichová Prodejce harbich. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Prodej cyklistických potřeb v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Shopbike. Vážení zákazníci, provoz prodejny je obnoven. Pokud nemusíte nutně na prodejnu, tak nakupujte přes e-shop.


Nabízíme rozvoz po Praze. Dezinfekce je zajištěna u vstupu na prodejnu a nepouštíme více než zákazníků. Udržujte rozestup metrů. Pokud není zboží na prodejně v Praze, termínem dodání je 1-pracovních dní od data objednání. V prvním případě je na vás lehčí část kompletace kola, v druhém vám dorazí jízdní kolo připravené k okamžité jízdě.


Lehká, Inmold All Mountain, Enduro a Trail přilba. Jednoduše nastavitelná jednou rukou. Velké otvory pro lepší odvětrání.


Značkový obchod s koly Specialize kompletní řadou oblečení, bot a doplňků. Specialized Concept Store disponuje profesionálním servisem kol a BG Fit centrem. Kola, lyže a perfektní servis. Kola si u nás můžete otestovat.


Navštivte náš e-shop a kamenné prodejny! Doručujeme rychle a způsobem, který vyhovuje právě vám! Author a AGang, náhradních dílů k jízdním kolům, cyklistického oblečení a kvalitních doplňků. Vyberte si jízdní kola z výběru až 4kol připravených k vyzkoušení na prodejně. Jízdní kola jsou náš život!


Prodejna, servis a bazar na jednom místě. K dispozici pro naše zákazníky máme parkovacích stání. Parkování zdarma před prodejnou Parkování je možné na vyhrazených stáních pořímo před naší prodejnou, a to zcela zdarma. Již let do toho šlapeme s Vámi. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


SP KOLO je specializovaná prodejna jízdních kol na Praze 4. Cyklistice se věnujeme již více jak let. Zaměřujeme se zejména na značky Specialized a Haibike. Jsou to některá kola horská, trekkingová i silniční, která zajišťují maximální pohodlnost. Snadné nastupování díky sníženému rámu, pohodlné dámské sedlo i gripy, technologie kvalitních pánských kol včetně celoodpružených vidlic a zároveň pěkný design- to vše je u EURO BIKE Praha samozřejmostí pro Vaši.


Bikesport - prodejce komponentů pro cyklistiku, horská kola, silniční kola, e-shop a prodejna v Liberci, BIKESPORT.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky