pondělí 29. ledna 2018

Bravo motúčko

Bravo motúčko

S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Motúčko - první elektrické stavební kolečko! Bravo Motučko oceníte také při práci ve svahu.


Bravo motúčko

Do kopce Vám motucko umožní doslova vyběhnout, z vršku naopak motúčko automaticky brzdí příliš rychlý pohyb. Motor i převodovku má motůčko umístěno v ose kola, motorová část tedy nijak neovlivňuje hmotnost, kterou musíte zdvihat. Plně nahrazuje dosavadní kolečko, je opatřené elektromotorem pro odstranění fyzické síly při strkání členitým terénem. Usnadňuje tak těžké práce s klasickým kolečkem.


Naši zákazníci jsou především z automobilového průmyslu, dále z odvětví elektrotechniky a ze segmentu přístrojů pro domácnost. Díky bezúdržbovému elektromotoru, kterým je motúčko vybaveno, zcela odpadá námaha, kterou jste museli vyvíjet k jízdě s kolečkem. Bravospotřebiče do každé domácnosti. Musím přiznat, že u zrození samotné myšlenky na motorizované kolečko, alias „ motúčko “ jsem ještě nebyl (užíval jsem si zasloužené volno po právě dokončené škole).


Bravo motúčko

Robustní kolečko s elektromotorem využitelné na každé zahradě, pro práci u domu, či na statku. Pokud budete motucko využívat častěji a po delší dobu určitě se vyplatí investice do druhého akumulátoru. Provozovatel webu HighTech Industries s. Už nebudete muset ztrácet spoustu sil při tlačení obyčejného kolečka. Podstatnou měrou šetří lidskou práci.


Nehrozí nebezpečí vylití elektrolytu. Prodám motučko bravo , velmi málo používané, uskladněno v domě v suchu. Nabijena elektronickou nabíječkou (není součástí prodeje).


Pár oděrek způsobené používáním. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Další slevy dílny na Kupi. Elektrorozvaděč je připevněn k držáku baterie. Používá se k přibržďování z kopce s těžkým nákladem. Elektrická kolečka budete asi znát také pod názvem motúčka.


Výborně se hodí do nerovných terénu a do strmých kopců a svahů. Toto je základní model s 1l pozinkovanou korbou o tloušťce mm. Nabíječka má jednoduchou obsluhu a díky dobře označeným konektorům a světelné indikaci s ní může pracovat. BRAVO Motorové kolečko MOTÚČKO.


Bravo pluh na brázdy pre motúčko (bez nosiča). Motůčko Bravo z Janblonného nad Orlicí má motor elegantně. Pozinkovaná korba má tloušťku 1mm a pneumatika 16cm. Naši pracovníci se Vám budou snažit co nejdříve odpovědět.


Naviják Vám pomůže vytáhnout předměty z těžko dostupných míst. Součástí navijáku je naváděcí oko a hák-karabina. Naviják je možný připevnit na oba typy nabízených pneumatik (jak na pneumatiku o šíři 1 tak i na pneumatiku o šíři cm). Technický popis:- délka m- průměr.


Vybrat si můžete výrobky z kategorií. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky