úterý 9. ledna 2018

Čistič koberců vax

View The Full Range Online. Jak vybrat čistič koberců. Abyste si mohli vybrat vhodný čistič , seznámíme vás s jeho principem fungování, představíme nabízené konstrukce a ostatní parametry.


Čistič koberců vax

Vysavač na praní koberců využijete také na tepování čalounění a matrací. Odstraní nejen zvířecí chlupy, ale také tekutiny, které běžným čištěním nejdou snadno odstranit. Konstrukce vysavače na mokré čištění koberců. Dual Power Pro - hloubkový čistič koberců. Základním benefitem je čisticí systém DualTECH, který kombinuje kartáč SpinScrub a klasický rotační kartáč.


Díky nim se bez problémů. Jedná sa o čistič kobercov, ktorý pracuje na základe TwinTank technológie. Technologie TwinTank znamená, že má čistič dvě oddělené nádoby, a to na. Následne čistič koberec vysuší a zanechá ho nielen čistý, ale aj nadýchaný. Ideální pro čištění velkých a rozsáhlých kobercových ploch.


Čistič koberců vax

Skip navigation Sign in. Tekutina pronikne mezi jednotlivá vlákna a odstraní tak i hluboko zašlapanou špínu. It is the first computer to implement the VAX architecture.


Free Shipping Available. Vax is Britains leading floorcare brand and the only UK brand. Pouhé vysávání vašich koberců nikdy neodstraní všechnu mastnotu, prach a nečistoty.


Čistič koberců vax

Koberce vypadají na povrchu čistě, ale nejjemnější nečistoty (mastnota, prach, alergeny) zůstávají nalepeny v hloubce osnovy a na kobercových vláknech. VAX DUAL POWER - vysavač na mokré čištění koberců s váhou pouze kg, dvojicí kartáčů pro dokonalé čištění! Tento vysavač velkoplošně rychle a lehce vyčistí a vysuší koberce. Tajemství jeho účinnosti tkví v sadě rotačních kartáčů schopných dokonale zbavit čištěné plochy veškerých nečistot.


Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vážení zákazníci, u nás stále nakoupíte. Ostrava za nejnižší ceny, přesto v nejvyšší kvalitě.


Půjčujeme čisticí stroje koberců , sedaček a oken. Máme vlastní čistírnu koberců. Kärcher FC (55–40) vysává zachycené nečistoty přímo do nádrže se špinavou vodou. Inovovaný kryt sací hlavy zlepšuje absorpci chlupů.


Vysoce kvalitní válce z mikrovlákna rychle a pohodlně vyměníte, vyčistíte a vyperete v pračce. Vybírejte si Čistící prostředky na koberce a čalounění podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Explore The Range Of Vax Spare Parts At eSpares. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Pracuje na základě velmi praktické technologii TwinTank, která je založena na dvou oddělených nádobách. Jedna je na čistou vodu a druhá na špinavou. Hlavní hubicí je klepací turbokartáč.


Vysavač umí vysát i umýt i tvrdé podlahy, ale to jen tak bokem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky