úterý 16. ledna 2018

Automatický kotel na pelety opop

Automatický kotel na pelety opop

Nový model kotle na pelety je vybaven funkcí kalibrace podavače pelet zajišťující kvalitní spalování a adekvátní výkon kotle na pelety. Automatické kotle na uhlí a pelety H8-AP. Kotel na pelety nemusí běžet celý den v režimu minimálního výkonu, ale díky automatickému zapalování kotle na pelety může být v období, kdy nepotřebujete teplo, zcela vypnut. Tím automatický kotel na pelety šetří uživateli peníze za palivo. V kombinaci s automatickým podáváním paliva kotle na pelety ze zásobníku.


Automatický kotel na pelety opop

Inteligentní automatické kotle na pelety řady biopel LINE české výroby. Svým uživatelům šetří čas, životní prostředí a jsou symbolem pohodlného vytápění. Na trhu je k dostání ve výkonech od až do kW, s hořákem ve výkonech 2-kW, podle potřeby zákazníka. Díky kombinovanosti nabídne možnost. Kotel s účinností až 9procent je opatřen turbulátory pro snazší čištění a údržbu pomocí stlačeného vzduchu.


Podstatný je také vylepšený. Kotel D20P Ekologické a plně automatické kotle na pelety ATMOS. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle , podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety , který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Projekt zvyšuje odbornou úroveň znalostí, dovedností a kompetencí.


Pokud máte zájem o dotaci neváhejte a požádejte o ni obratem. Rádi za vás vše vyřídíme a zajistíme i montáž vybraného tepelného zdroje ( kotle na tuhá paliva, kotle na plyn, tepelná čerpadla …). Na nic nečekejte a obratem nás kontaktujete na tel. Doprava zdarma se vztahuje na objednávky s platbou předem, kdy kotel odesíláme přímo z centrálního skladu zákazníkovi. Opop H835-P - automatický kotel na pelety - KOTLÍKOVÁ DOTACE.


Opop H824-P - automatický kotel na pelety - KOTLÍKOVÁ DOTACE. Kotle a kamna na pelety. Certifikován i na pelety ,dotace ! Rozměry tohoto kotle jej předurčují pro malé kotelny kde je složité vtěsnat většiou rozměrnější automatické kotle které jsou dnes na našem trhu. Nejlevnější český automatický kotel jen na pelety na trhu. Nízká spotřeba paliva a elektrické energie.


Původní zdroj energie, výkon: OPOP na uhlí, kW. Opop Biopel LINE 1- automatický kotel na pelety. Přináší skvělí komfort do rodinných domů i velkých provozů. Spalování je ekologické a finančně výhodné.


Některé automatické kotle je možné v létě použít pro ohřev TUV. Výkon si kotel reguluje sám a to např. OPOP Biopel na pelety a jejich odborné montáži. Je jednoduchý na provoz a údržbu.


Automatický kotel na pelety opop

Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet). Ctvrtym rokem provozujeme 100kW kotel na pelety Frolling Pvcetne ekvitermni regulace a rizeni 5ti topnych okruhu vcetne casti s podlahovkou, automatickeho podtlakoveho nasavani pelet z mistnosti predelane na silo kde mam 16t pelet.


Absolutni spokojenost, reseni plne komfortem srovnatelne s plynovym kotlem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky