středa 17. ledna 2018

Bukové dřevo

Buk rychleji vysychá, neobsahuje kyselé třísloviny a díky slabší kůře vytvoří méně popela. Bukové dřevo patří mezi velmi oblíbený přírodní materiál. Je velmi pevné, tvrdé a poměrně málo pružné. Právě z bukového dřeva jsou vyráběny tolik oblíbené židle a křesla společnosti Thon.


Námi dodávané palivové a krbové dřevo je určeno na topení v krbech a kombinovaných kotlích stejně dobře jako do moderních kotlů na dřevoplyn nebo do kachlových kamen. Bukové , dubové, jasanové a olšové dřevo patří mezi nejkvalitnější palivové dřevo.

Obě dřeviny pomalu hoří a mají vysokou výhřevnost. Buk, dub, jasan i olše jsou vhodné pro vytápění ve všech druzích krbů, kotlů i kamen. Prodám bukové dříví do krbu a kotlů.


Možno použít jako palisády,plot,kůly. Technologicky sušené dřevo na uzení nebo topení. Zpět na hlavní stránku. Upozorňujme všechny zákazníky, že sušené palivové dřevo s vlhkostí - stojí vždy výrazně více, než běžně dostupné syrové dřevo s vysokým obsahem vody - , které pak nehoří, dehtuje komín, čelní sklo krbu nebo krbových kamen.


Díky světle hnědé až narůžovělé barvě si mezi truhláři nachází mnoho příznivců.

Dřevo se po vytěžení dělí do několika základních skupin. Jednou z těchto skupin je i palivové dřevo. Za palivové dřevo je obvykle považováno dřevo , které má až do hniloby nebo je různými způsoby znehodnoceno (pokřivení, odřezky apod.) a nevhodné tak k dalšímu zpracování.


Buk lesní patří u nás společně s habrem a dubem mezi nejkvalitnější palivové dřevo. Poměrně rychle vysychá, má vysokou výhřevnost a pomalu hoří. Při hoření dochází pouze k malému úniku jisker. Buk je vhodný pro vytápění ve všech druzích krbů, kotlů i kamen.


Díky neutrálnímu zápachu je buk vhodný také ke. Specializujeme se na zpracování, prodej a dovoz tvrdého bukového palivového dřeva. Nabízíme také třísky na podpal. Prodej palivového dřeva poskytujeme především ve středočeském kraji. V naší nabídce naleznete kvalitní tvrdé bukové dřevo za příznivé ceny.


Topte okamžitě a bez starostí suchým palivovým dřevem. Suché palivové dřevo nabízíme v délce 33cm a můžete ho zakoupit buď na paletě o objemu 1ma nebo v 15kg kostkách. Možná Vám cena suchého dřeva může připadat vysoká, tak pořád. Dřevo na topení dodáváme především pro zákazníky z Olomouce a okolních obcí. Těžíme nejkvalitnější palivové dřevo především v CHKO Litovelské Pomoraví.


Sídlo naší firmy i skladu leží v těsné blízkosti těžby dřeva, proto dosahujeme nízké ceny při zachování vysoké kvality dřeva.

Palivové dřevo patří dlouhodobě mezi oblíbené způsoby vytápění rodinných domů, ale také průmyslových objektů. V případě štípaného palivového dříví se jedná o jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Naší největší výhodou proti konkurenci jsou vlastní skladové zásoby a velký výběr druhů dřeva.


Stavební dřevo koupit o objednat u OBI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky