úterý 23. ledna 2018

Radik vku 33

RADIK VKU is a steel panel radiator in VENTIL KOMPAKT version which allows left or right bottom connection to a pressurized heating system. There are no hangers welded at the back side of the radiator therefore the radiators in types 2 and can be turned. No hangers are welded on the back, so radiator types 2 2 and can be turned round. Model RADIK VKU je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé nebo levé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. Ze zadní strany nejsou navařeny příchytky a proto je možné otopné těleso typu 2 a otočit.


Speciální cenové akce pro deskové radiátory KORADO Radik. Využijte objednávání on-line z pohodlí domova. Radiátory KORADO vku typ v různých velkostech a barevných variantách. Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Steel panel radiator with side connection.


RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems. Model RADIK VK je deskové otopné těleso v provedení VENTIL KOMPAKT, které umožňuje pravé spodní připojení na otopnou soustavu s nuceným oběhem. VKL - spodní levé připojení. RADIK VKU model is a steel panel radiator in VENTIL KOMPAKT version which allows left or right bottom connection to the pressurized heating system.


Typ VKU - univerzální pravo-levé spodní připojení. Dvoudeskový radiátor bez vnitřního konvektoru s integrovaným termostatickým ventilem Heimeier a spodním přípojením. The VK allows bottom right connection to the heating system. The VKL allows bottom left connection to the heating system. The VKU allows bottom left or right connection to the heating system.


Моделът radik vku представлява панелно отоплително тяло в изпълнение ventil kompakt, което позволява дясно или ляво долно свързване към отоплителна система с принудителна циркулация. VK, VKU , VKL , Internetový obchod se zaměřením na koupelny, kvalitní koupelnové doplňky za velmi dobrou cenu. Součástí je rovněž odborné poradenství.


The Radik Klasik allows for left or right side connection to the heating system. Dál už hledat nemusíte! RADIK KLASIK je deskové otopné těleso v provedení KLASIK, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Svou konstrukcí je určeno pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Korado Radik VKU Typ 20.


Produktai Šildymo radiatoriai Plieniniai radiatoriai KORADO RADIK RC VKU Modernus plieninis radiatorius su kontroliuojama vandens tiekimo sistema į priekinę ir galinę plokštes. Sutaupoma iki metinių šildymo išlaidų. A RADIK a gyár prémiumkategóriás acéllemez termékcsaládja, melyből a legtöbbet értékesít. Itt a folyamatos innováció és minőségvizsgálat a garancia a termék minőségére. A RADIK VK, VKU beépített szeleppel és szelepbetéttel felszerelt radiátor, mely kapható (2 típus) „szuperalacsony” (200mm) kivitelben is.


Universalus kompaktiškas radiatorius. Galima keisti radiatoriaus jungčių pozicijas. VKU – ventil kompakt, pravé nebo levé spodní připojení Ceny včetně uchycení.


Jak objednat správný typ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky