úterý 23. ledna 2018

Povrchová čerpadla

Z větších hloubek musíme použít čerpadlo ponorné. V naši nabídce najdete povrchová čerpadla horizontální a vertikální. Nejčastěji se využívají pro zásobování vodou, zvyšování tlaku, odčerpávání a přečerpávání nebo zavlažování a postřik zahrad.


Prodáváme povrchová čerpadla pro čerpání pitné vody a dalších kapalin bez příměsi mechanických nečistot. Lze je použít všude tam, kde sací výška včetně odporů v potrubí nepřekročí většinou metrů. Vhodné pro sestavení domácí vodárny.

JET a JXT ve spojení s tlakovou nádobou jsou vhodným řešením pro realizaci automatické domácí vodárny (resp. jsou součástí domácích vodáren SIGMONA). Taková čerpadla jsou použitelná všude tam, kde sací výška nepřekračuje cca 8m. Při větší sací výšce je třeba vybírat z čerpadel ponorných. Klasické je využití povrchového čerpadla pro konstrukci domácí vodárny. Nabízíme celou řadu čerpadel pro zavlažování a přečerpávání vody, včetně vodních automatů.


Výkonná a tichá zahradní čerpadla jsou schopna čerpat vodu až z hloubky metrů. Povrchová zahradní čerpadla. Velký plnící otvor umožňuje snadné plnění čerpadla před zahájením provozu – bez nálevky.


Spínač tepelné pojistky chrání motor před přetížením.

Ideální je pro zavlažování. V nabídce najdete samonasávací čerpadla JET, která jsou vhodná pro konstrukci automatických domácích vodáren. Filtr — Zobrazuji všechny výsledky. Většinou mají samonasávací schopnost, tzn.


Standardní provozní doba 8. U nás nakoupíte všechny potřebné komponenty, rádi s technickým řešením poradíme, díky letité praxi se oboru velmi dobře orientujeme. Dodáváme čerpala do vrtů, ponorná i povrchová, čerpadla pro bazény, domácí vodárny, ale také čerpací systémy pro průmyslové a občanské použití. Plánujete, budujete nebo. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Gardena, KÄRCHER, HECHT a dalších. V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla. Tato čerpadla jsou umístěna mimo kapalinu.


Při vyšších výškách je nutné použít čerpadla ponorná, která vodu vytlačují výtlačným potrubím. Přehled produktů s nejvyšší #128175; slevou. Cenové zvýhodnění, Produkty podle použití, Produkty, Pumpa Naše prodejny jsou otevřené.


Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. Solárni panely a systémy. Automatické zavlažovací systémy.

Kompletní sestava domácí vodárny s moderní řídící jednotko. Samonosná kruhová nádrž na dešťovou vodu 6m3. PORAĎTE MI S VÝBĚREMNevíte jaké čerpadlo vybrat, aby splňovalo vaše požadavky? Nejste si jistí, zda je výkon zvoleného čerpadla dostačující pro podmínky, v jakých bude použito? Využijte naši aplikaci pro výpočet parametrů.


Doktor Kladivo není jen bedna svalů, ale také odborných znalostí pro začátečníky i profesionály. Samonasávací povrchová čerpadla SVA jsou určena pro čerpání vody do 90°C bez mechanických nečistot. Jsou to malá víceúčelová čerpadla. Výhodou je dlouhá životnost.


POVRCHOVÁ ČERPADLA , HELÍSEK stavební s. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády ze dne 14. OTEVŘENÁ V současné době preferujeme bezkontaktní platbu kartou. Naopak povrchová čerpadla čerpají jen z jedné nádoby do další, aniž by byla ve vodě - hodí se např.


Alternativou jsou jim přímo sudová čerpadla , jejichž plovák vložíte rovnou do zásobníku vody a pohodlně zavlažujete.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky