středa 17. ledna 2018

Dálkové ovládání topení

Systém GSM EXEO vyniká i příjemným a intuitivním ovládáním, kde systém můžete ovládat i pomocí mobilní aplikace. Dálkové ovládání GSM - online monitoring vozidel. Tímto vstupem lze ovládat kotel a zajistit tak stálou a požadovanou teplotu. GSM dálkové ovládání zařízení mobilním telefonem. Rozšíření GSM mobilní sítě a mobilních telefonů přineslo široké možnosti využití k přenosu informací o stavu různých zařízení a možnosti dálkového ovládání elektronických systémů.


Dálkové ovládání topení

Pokud potřebujete opravdu dobře funkční ovládání topení mobilem třeba doma nebo na chalupě, doporučujeme Vám novinku v našem sortimentu - inteligentní termostat s vestavěným GSM modulem. Jedná se konečně o opravdu profesionální řešení, kde nebudete muset nic dodělávat. Nefunguje Vám správně dálkový ovladač?


Ztratil se při stěhování, nebo si s ním pohrál Váš psí miláček? Pro všechny tyto a další případy jsme tady my - specialisté na dálkové ovladače všech značek a modelů. Zapnete topení předem a přijedete už do vyhřátého objektu. Současně vám termostat odpoví přes mobilní telefon. Prodej originálních a výroba alternativních náhradních dálkových ovladačů pro všechny značky a modelyTV, DV SAT, DVB-T, HiFi na českém trhu.


V samotném topení je kvalitní žhavící svíčka, kterou na našem e-shopu najdete také. Největší nároky na spotřebu elektrické energie jsou jen při startu topení. Během zhruba prvních 5ti minut topení běží na maximální možný výkon, následně si výkon můžete regulovat dle libosti.


Regulátory podlahového topení. Horkovzdušné naftové topení 3kW Obsah balení: Topný agregát podložka pro usazení agregátu externí nádrž 10l podávací čerpadlo naftový filtr sací a výfukové potrubí výfukový tlumič hadice a koncovka rozfuku hadičky pro rozvod nafty montážní sada manuální ovladač český a anglický manuál. V nabídce je SET GSM Exeo a Exeo prostorového termostatu pro dálkové ovládání topení za zvýhodněnou cenu, který je přednastaven a instalace je na několik minut. GSM regulace EXEO - jednozónové řešení. Buď jen nahradíte Váš stávající termostat novým a GSM Exeo umístíte na libovolném místě v domě nebo kotel bude ovládán GSM Exeo a Exeo termostat pak může být přenosný.


Z nové modelové řady VISION s max. W chlazení a kW topení. Iontová technologie Plasmatec pro zdravější ovzduší. Bezdrátová zařízení pro spínání různých spotřebičů (osvětlení, topení , žaluzie, vrata) pomocí dálkového ovladače (klíčenka, tlačítko). Popis: levné řešení dalkoveho ovladaní nezavisleho topení.


V ,moznost naprogramovat víc kličenek. Rádiové dálkové ovládání se po několika sekundách samočinně vypne. Představte si, že se vracíte domů po týdnu z hor. Až na místě, když si chcete dát horkou sprchu, si ovšem uvědomíte, že je vlastně nejprve nutné byt rozehřát. V takovém případě byste se nejspíše nejraději vrátili do vytopeného auta.


Dálkové ovládání topení

Ovládání topení pomocí stykačů Pro elektrické topení je typické, že do rozvaděče je přiveden signál HDO. Zkratka znamená hromadné dálkové ovládání a jeho zapojení způsobí odpojení topení v době VT (vysoký tarif, který pro přímotopy trvá denně celkem hodiny). Přídavný dálkový modul včetně ovladače, který lze přidat ke každému topení LF Bros i dodatečně. Dálkový modul a spínač jsou již spárovány.


Potřeboval jsem vzdáleně ovládat podlahové topení. Pan Špetlík ochotně přijel i do Znojma. Domluvili jsme si termín realizace a on opravdu v ten den přijel, sice měl zpoždění (cca min) o kterém mě informoval předem. Práci udělal, jak bylo domluvené.


Dálkové ovládání topení

Teď mohu přes mobilní telefon odkudkoliv ovládat topení a bojler. Jeho použití pro teplovzdušné topení je možné pouze v kombinaci s otočným ovladačem (termostat) a za předpokladu omezené doby provozu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky