středa 10. ledna 2018

Fotovoltaický ohřev tuv

Fotovoltaický ohřev tuv

Fotovoltaický ohřev TUV , solární ohřev TUV. Nemusíte již měnit akumulační nádobu nebo bojler, vše zůstává, stačí jen instalovat. Maximálně efektivní ohřev teplé vody za pomocí fotovoltaických panelů a střídače Kerberos. Vzájemně lze nastavovat, kdy a kterou. Ohřev vody pomocí fotovoltaiky.


V dnešní době již cena fotovoltaických panelů umožňuje využít jejich výkon k ohřevu vody. Kvalitní polykrystalické solární panely pro střešní i pozemní instalace. Vhodné také na na ohřev vody elektřinou. FV panely jsou skladem. Hybridní ohřev – ohřev TUV a topné vody pro malý nízkoteplotní systém.


Voda ve spodní části (B) se ohřívá před vstupem do horní části (A) FV zdrojem nebo při slabém slunečním svitu AC zdrojem. V horní části (A) se teplo. Na střeše Vašeho domu máte umístěné fotovoltaické panely, které vyrábí elektřinu. Elektřina z panelů je dvěma kabely přiváděna přes regulátor přímo k topnému tělesu ve Vašem bojleru (zásobníku teplé vody). My nevyrábíme polofunkční zařízení, která výrobci deklarují jako fotovoltaický ohřev vody a zapomínají vysvětlit lidem, že pokud se bojler nenahřeje proudem ze sítě na nastavenou hodnotu, a přitom svítí slunce, vyrobený proud z fotovoltaických panelů žádnou vodu neohřívá.


My vyrábíme skutečný ohřev vody. Tento systém je vhodný pro objekty s vlastním bojlerem nebo akumulační nádobou. Termické komory kolektoru absorbují sluneční záření a mění ho na teplo, které je následně přenášeno pomocí teplonosného kapalného média do zásobníku vody. Variantně lze systém napojit na elektrický bojler. Wh elektrické energie a tím uspořit ročně až 8. Při platbě 700kč návratnost roků a při platbě 600kč pak 2roky.


Systém je schopen ročně vyrobit 2. Dle konkrétních požadavků Vám zdarma navrhneme solární systém na míru pro celoroční ohřev TUV , sezónní přitápění objektu či solární ohřev bazénu. Při nejběžnější variantě zapojení pro solární ohřev TUV se návratnost investice pohybuje již okolo 3-let. Na tento fotovoltaický systém je možné získat 35.


Fotovoltaický ohřev tuv

Kč na zpracování projektu a posudků. Podporován je přímý ohřev vody fotovoltaikou bez možnosti dodávat přebytky do distribuční sítě. Využitie fotovoltaických panelov na ohrev vody šetrí peniaze i životné prostredie. Chci pouze ohřívat TUV pomocí solární elektrárny. Především v rodinných domech, ve firmách kde se zaměstnanci sprchují, penzionech, na fotbalových stadionech, dalších sportovištích, restauracích, atd.


Výhoda fotovoltaika vs. Solární ohřev vody je ideální způsob jak ohřát vodu zejména na místech, kde není je přístup - překlep k elektrické energii resp. Lze použít prakticky s libovolným bojlerem, není nutné druhé speciální topné těleso apod. Více informací k přitápění solárním systémem naleznete v části Solární systémy na ohřev vody a přitápění objektu.


Solární systém pro ohřev TUV , ohřev bazénu a přitápění se díky letním přebytkům, které jsou předávány do bazénu obejde i bez akumulačních nádrží. Tento rok si ještě postavím další kW maximální spokojenost. Listopa prosinec, leden nic moc únor dobrý nezapínám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky