úterý 30. ledna 2018

Izoban cena

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Praktická možnost, jak snadno a rychle pomocí barvy vytvořit výstražné značení na betonovém povrchu stropu, stěny nebo podlahy. Syntetická hedvábně lesklá nátěrová hmota na beton.

Nátěr je extrémně odolný vůči mechanickému poškození, oleji a také je 1 voděodolný, což z Izobanu dělá ideální barvu na beton do garáže nebo bazénu. DETECHA IZOBAN syntetický nátěr na podlahy a bazény kg šedý. Vlastnosti a výhody 1 voděodolná, odolává olejům, roztokům solí, slabým kyselinám a zásadám, krátkodobě motorové naftě. Nejlevnější jsou EKOBAN (vodouředitelné) IZOBAN (syntetika).


Cena nízká, kvalita také,ale pro lidi,co to chtějí mít tak nějak v cajku to stačí. Pokud ale chcete už něco kvalitního musíte jít buď do epoxidu,nebo polyuretanu. Je to drahé,ale kvalitní.


Venkovní i vnitřní nátěry betonu.

Betonové podlahy (garáže, nebytové prostory, sklepy, dílny, balkóny apod.). Izoban je syntetická náterová hmota na betón. Vrtáky Fischer Vrtáky HSS cobalt DIN 3N Vrtáky HSS DIN 3Vrtáky HSS DIN 3N Vrtáky Multiconstruction cobalt Vrtáky příklep. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Zobrazujeme nabídky izoban modry. Skladem Cena s dopravou Filtro. Prodáváme malířské barvy laky, ředidla a další, které u nás naleznete ve velké nabídce.


To vše za skvělé ceny, tak neváhejte a nakupte u nás výhodně! Barevný syntetický nátěr, určený k venkovnímu užití. Jedná se o voděodolnou nátěrovou hmotu na beton, betonové bazény a vodní jímky. Nátěr se vyznačuje vysokou odolností proti vodě a velmi dobrou mechanickou odolností. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ruko vrtáky SDS plus Sady vrtáků, sekáčů Vrták příklepový X5L SDS plus Vrtáky do dřeva Vrtáky do kamene vál. Doprava do hodin, nad 50Kč zdarma! Je vhodná na vonkajšie aj vnútorné nátery betónu, betónové podlahy (garáže, nebytové priestory, pivnice, dielne, balkóny), betónové bazény, vodné nádrže (atest SZÚ Praha), murivo a omietky.

Malby a nátěry Jan Tesárek. Akrylátová vrchní barva POLOLESK Balení: 7kg 2kg 5kg 10kg Vlastnosti: Univerzální, tvrdý, ale pružný nátěr, do interiéru i exteriéru Obna, dveře, dětské hračky. Míchání barev na počkání.


Dvě kamenné prodejny v Praze. Betonové bazény, vodní jímky (atest SZÚ Praha), zdivo, omítky. Fest Primer, Superkov apod. Snadno opravitelná jednoduchým přetřením.


Produkt s výborným poměrem kvality a ceny. Foto je pouze ilustrační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky