neděle 7. ledna 2018

Dotace fotovoltaika

Fotovoltaika na klíč se 1 úspěšností získání dotace. Podmínky a pravidla dotace. Podpora až od 3tis.


Výše dotace je závislá na konkrétním dotačním projektu a může být až z vynaložených nákladů. Nelze dotovat projekty na území HL. Vyšší zájem o tento typ dotace vychází z ekonomického hodnocení investice, kde vychází návratnost, s. Pokud máte zájem o dotaci na solární termický nebo fotovoltaický systém, nemusíte provádět zateplení objektu ani jiná energeticky úsporná opatření.


Navíc máte možnost mimořádné splátky úvěru ve výši dotace. Dotace na fotovoltaiku – s námi bez starostí! Využijte také možnosti snížení základu daně z příjmu o zaplacené úroky.


Splatnost úvěru až let. Pomůžeme vám se splněním všech vašich snů, které se týkají bydlení. FV systém s přímým ohřev teplé užitkové vody C. FV elektrárna s akumulací energie do teplé užitkové vody C. Na fotovoltaickou elektrárnu vám zajistíme získání dotace z NZÚ, a to až do výše 170. Získání dotace vám smluvně garantujeme.


Zhodnotíte úspory ročně až. Svou investici na střeše zhodnotíte až p. Takovou možnost nenabízí žádná banka. Maximální výše kotlíkové dotace závisí na druhu instalovaného tepelného zdroje. Pamatujte, že fotovoltaika spadá do oblasti „C“, podoblasti C. Získejte od státu dotaci na zřízení fotovoltaické elektrárny!


Zajistěte si posudek a projektovou dokumentaci. Fakt, že splňujete podmínky pro dotace , je nutné doložit odborným posudkem. Ten se skládá z projektové dokumentace a energetického hodnocení.


Zpracování úvěru je zdarma. S vlastní elektřinou ušetříte výdaje za energie ve výši až. Ukládejte si 1 energie z vašeho domácího solárního systému a fotovoltaiky do Virtuální baterie od E. Dotaci na solární panely z NZÚ lze nově s finančním bonusem kombinovat s opatřeními z tzv. Kombinovat jdou i hybridní systémy s bateriemi se solárním ohřevem vody, dotace na oba. Tedy jak starší, tak novostavbu.


Zajistíme ji na jakýkoliv dům určený k bydlení. Stejně tak zajistíme maximální dotaci i na Tepelné čerpadlo, případně další technologie zajišťující úsporu energie v objektu pro bydlení. Jako třeba rekuperační systémy větrání.


Hybridní fázová fotovoltaika s výkonem kW a akumulátory Li-ion kWh. Kč včetně DPH s využitím dotace Nová Zelená Úspora 150. Proč fotovoltaika od Bohemia Energy? Snížení nákladů za elektřinu. Výkup přebytků za tržní ceny.


Dotace fotovoltaika

Program nově podporuje systémy pro fotovoltaický ohřev vody, které mají oproti zastaralým solárním termickým systémům celou řadu výhod. Stejnosměrný proud z fotovoltaických panelů je možné přímo využít na ohřev topného tělesa v bojleru. Zatímco cena elektřiny z fotovoltaiky bude i nadále klesat, cena klasicky vyráběné elektřiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky