pátek 12. května 2017

Vodacky kemp

VODÁCKÝ KEMP U ŠTĚKEŇSKÉHO JEZU. Jak se k nám dostanete? Pokud plujete po řece, tak kemp najdete na levém břehu řeky u Štěkeňského jezu, na 4km, což je přibližně 3h plavby ze Strakonic. Z důvodu zjednodušení administrativy pro nás i naše zákazníky je pobyt osob v našich zařízeních bezúplatný, nově však zavádíme zpoplatnění využití sociálního zařízení.


Pak kemp najdete na levém břehu řeky Ohře, na 15říčním kilometru, cca – dny plavby směrem z Karlových Varů.

Tak vyrazte po hlavní silnici E4z Karlových Varů směrem na Ostrov a cca po kilometrech odbočte doprava do Bor. Po získání pozemků jsme začali postupně budovat kemp pro vodáky, ale i pro ostatní, kteří rádi stanují. Kemp a půjčovna lodí Vltava.


Dnes nabízíme slušné zázemí a potřebné vybavení, jak k pobytu dospělých, tak dětí. V areálu najdete hlavní restauraci s domácí kuchyní a dva venkovní bary pro příznivce osvěžujících nápojů a tak se u nás nemusíte obávat příliš dlouhého čekání na svou. Těšit se můžete na osvěžující vychlazené drinky, které připravíme přímo před Vašimi zraky.


Rozhodli jsme se skoncovat s jednorázovými plasty a prospět tak nejen alarmující ekologii, ale i znečištěné Otavě.

Užijte si u nás klidný pobyt ve stanu nebo v karavanu. Obklopí vás tady čistá příroda a nádherný západ slunce nad jezem. Leží na ostrově a jedná se o nejlepší vodácký kemp na řece Otava. Vodácký kemp Otavský ráj v Katovicích najdete na ř. Mimojiné hřiště na nohejbal, plážový volejbal, parádní hospoda s domácí pizzou a spoustou hotovek, snídaně atd.


Zdravíme všechny dobré lidi, ať vodáky nebo jen ty, co si přijdou k nám posedět na terásku, dát si pivko nebo zahrát na kytaru. Začínali jsme na zelené louce. Three years, three excellent awards by the world’s prestigious guidebook. Lonely Planet made a list of the most beautiful, yet lesser known tourist destinations. Vodácké tábořiště a kemp Cakle u města Ústí nad Orlicí Vám nabízí skvělé zážitky v malebném prostředí řek, údolí, kopců, lesů, hradů a dalších přírodních a kulturních zajímavostí.


Nabízíme turistický, přírodní a sportovní styl ! Areál se nachází na klidném místě vhodném pro rodiny s dětmi v. Ahoj, vítáme tě na stránkách vodáckého tábořiště Hubertus! Neváhej se u nás utábořit na 170. Ohře, pouze km pod městem Karlovy Vary.

Nocovat budeme 3x v kempu ve městečku Wildalpen ve vlastních stanech a spacácích. Nemáte-li vlastní stan, můžete si jej zapůjčit v naší půjčovně. Vybavení odpovídá evropskému standardu najdete zde tedy moderní sociální zařízení, kryté.


UŽIJTE SI VELIKONOCE NA VLTAVĚ. Dobré zprávy pro všechny vodáky a vodačky - od pátku 10. Na základě výjimky z mimořádného opatření MZ ČR ze dne 6. Tábořiště, toalety a sprchy s teplou vodou. K dispozici jsou elektrické přípojky. Možnost koupání v Otavě, vhodné i pro menší děti.


Nachází se v něm pitná voda, ohniště, připojení k internetu, WC, SPRCHA, sušička. V sousedství kempu se nachází příjemná vodácká hospůdka, kde je možné skvěle se najíst a osvěžit se, třeba báječným litovelským pivem. Severní Morava a Slezsko - kempy pro vodáky, vodácký kemp , tábořiště.


Ubytováni si objednejte jednoduše pomocí online rezervace. Telefonické kontakty, adresu a mapu umístění najdete na záložce kontakt. Hospoda Dubina má dlouholetou tradici.


Leží v bezprostřední blízkosti řeky Ohře asi kilometrů od Karlových Varů. Díky tomu, že se hospoda nachází na jakési křižovatce vodní trasy, cyklotrasy a turistické trasy, se stala oblíbeným místem pro milovníky kánoí, kol a pohorek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky