pátek 19. května 2017

Kamna na olej mtm 17 33 kw

Olejová kamna MTM poskytují 1 čisté teplo. Na jednu plnou nádrž oleje topí celý den. Naše olejová kamna vyhovují bezpečnostním předpisům. Jednou z největších výhod Kamen MTM - kW je výroba čistého tepla s použitím levných paliv, které současně zajišťuje vysokou účinnost. Model MTM - kW je odolný a bezporuchový přístroj, který byl potvrzen testy a názory našich klientů.


Kamna na olej mtm 17 33 kw

Přístroj byl vybaven ochranou proti přehřátí kamen nebo přeplnění oleje. POSTUP ZAPALOVÁNÍ KAMEN MTM - kW. Do litinové misky se nalije dcl nafty, vhodí se zapálený kousek papíru ( nafta se po chvíli zapálí, začne hořet a třeba kamna zapnout talčitkém START), zapne se čerpadlo které vhání palivo na misku. Miska se spolu s topným vnitřním nerezovým topným válcem rozžhaví a zahřeje. Kamna na olej HITON HP 105.


Nová elektronika ovládání, keramická čidla, plynulá regulace výkonu, zesílená spalovací komora. Vysoce kvalitní horkovzdušný KOTEL kamna MTM - kW ( známý také např. pod značkou Master W33B, master wa3 Thermobile ) je určen pro vytápění prostorů (dílen,skladu,hal,garáží, autoservis, pneuservis atd.). Velice oblíbený zejména v. Master Kotel na univerzální oleje Master WA3 WA WA33B kamna na olej MTM - 33. NEJLEVNĚJŠÍ ŘEŠENÍ JAK ZÍSKAT TEPLO ! Popis: Nyní velká sleva do VYPRODÁNÍ.


Kamna na olej mtm 17 33 kw

IHNED SKLADEM ( doprava po ČR 60- ) CENOVÁ AKCE - využijte snížených cen ! Prodám kamna na olej MTM 8-kW. Plně funkční, bezproblémová, používaná cca rok a půl. Olejova kamna na vyjetý olej , NOVÁ - SUPER CENA - TOPENÍ ZADARMO, ihned k odběru - NOVÁ. Důvodem prodeje je zavedení ústředního topení do dílny. Predam vysoko kvalitný olejová PECE MTM - kW.


Vhodné ako kúrenie do auto dielní, skladu, hál, garáží, pivnice. Najlacnejšie na českém trhu! Nízke prevádzkové náklady, rýchla návratnosť. W LED diody informující o stavu ohřívače odolný a bezpečný kryt s práškovým povrchem spalovací komora z oceli se zvýšenou teplotní. Nabízím vysoce kvalitní olejová KAMNA MTM - kW.


Vhodné jako topení do auto dílen, skladů, hal, , inzertní bazar nBazar. Určeno jako topení do auto dílen, skladů, hal, garáží, sklepů. Fungují na topný i vyjetý olej.


Stáří necelý rok, málo používané. Topí bezproblémově, důvod prodeje stěhování dílny. V ceně komín ze silnostěnných trubek. Hodí se jako topení do auto dílen, skladů, hal, garáží, sklepů. Nejlepší cena na českém trhu!


Kamna na olej mtm 17 33 kw

Nízké provozní náklady, rychlá návratnost. Kachle na olej MTM - kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky