pátek 5. května 2017

Koupelnový radiátor žebřík

Pro náročné uživatele je zde připraveno široké spektrum barevného provedení a tvarů. Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva topné systémy současně, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou energii instalací topné tyče. Topný žebřík je dnes již běžnou součástí moderních koupelen.


Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Kostrukce koupelnových radiátorů byla tvořena s tímto ohledem a tudíž dosahují větší životnosti s porovnáním s deskovými radiátory. Pro všestranné použití lze žebříkový radiátor napojit na topný systém, nebo využívat pro ohřev vody v radiátoru jen elektrickou enerii instalací topné tyče, díky čemuž není použití radiátorů omezeno jen na hlavní topnou sezónu, ale je možné je použít kdykoliv. K přednostem koupelnových žebříkových. Otopné těleso koupelnový žebřík 750mm x 960mm.


UNO otopné těleso 951x4mm, 175W, zlatá NR817. Hledáte nejlepší otopné těleso do koupelny? Na plné čáře vyhrává koupelnový topný žebřík. Díky topné tyči do žebříku s termostatem budete mít teplo v koupelně v přesně nastavený čas.


Koupelnový radiátor žebřík

Vyberte si rychle podle parametrů na FAVI. Koupelnový žebřík v sobě spojuje dvě funkce. S topnými žebříky se můžeme setkat pod různými názvy: koupelnové radiátory, designová topná tělesa, trubková topná tělesa, koupelnové sušáky ručníků a také designové radiátory.


Elegantní koupelnový žebřík Zen Bath zn. Navíc koupelnové radiátory a designová topná tělesa za trvale nejnižší ceny. Plní nejenom funkci radiátoru v koupelně, ale zároveň i praktického sušáku na ručníky a osušky.


Koupelnový radiátor žebřík

Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení, je ideální použít kompletní sadu topného. Vytopí daný prostor a zároveň efektivně usuší prádlo. Další možností, jak si pořídit zajímavý designový topný žebřík do koupelny, je vybrat vhodný topný žebřík primárně určený pro teplovodní vytápění a dodatečně ho osadit topnou tyčí. Kombi koupelnový žebřík.


Designové topení do koupelny v šířce 5mm. Je ocelovou variantou radiátoru INDIGO STAINLESS. Možnost lakování RAL a NCS barev. C, výkon 8W, materiál ocel, barva sněhově bílá.


Koupelnový radiátor žebřík

Základní regulátor Mini PW s otočným kolečkem. Instalace pouze do spodní pravé sběrnice. Výhodu elektrického připojení oceníte při rekonstrukci, pokud si nechcete vysekat obklady, ale jen připojit žebřík. Přímotop je také ideální pro dotápění, pokud máte podlahové topení a chcete koupelnu dovyhřát.


Sušáky na koupelnový radiátor (žebřík ). Hodí se do každé koupelny a Vaše prádlo, ručníky či utěrky s ním velmi rychle oschnou. Hodnocení produktu:. Pro kombinované vytápění je nutné dokoupit elektrické topné těleso a T-kus (odbočku). Pro elektrické vytápění je potřeba koupelnový radiátor doplnit elektrickou topnou tyčí.


Ta je buď prostá bez možnosti regulace teploty nebo s termostatem, kde je možné nastavit požadovanou teplotu. Elektrický koupelnový radiátor Isan GRENADA RADIUS s. Zapomeňte na klasický koupelnový radiátor , topný žebřík představuje ideální topné těleso pro Vaši koupelnu. Plní funkci nejenom jako otopný žebřík , ale poslouží také jako sušák ručníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky