středa 17. května 2017

Atmos c50s

Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S. Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle. This video is unavailable. Všechny zplynovací kotle typu KOMBI jsou konstruovány pro spalování kusového dřeva a hnědého uhlí a jsou vybaveny odtahovým ventilátorem. Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti.


Livrare prompta in toata tara.

Model českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem, umožňuje spalování hnědého uhlí nebo dřeva v libovolné kombinaci. Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Kotly sú konštruované pre spaľovanie hnedého uhlia a dreva ako náhradného paliva (na zakúrenie), na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora (S), ktorý odsáva spaliny z kotla. RON - compara ofertele din magazine!


C50S ) Documentatie tehnica NOU! Ka­tilas skirtas tik kūrenimui mediena bei rudąja anglimi. Galima nau­doti ir didelių gabaritų medieną, tačiau naudojant ją sumažės maksimali galia, bet degimo laikas bus ilgesnis. Birias medžio atliekas galite naudoti tik mažais kiekiais kartu su malkomis.


Provádíme kontroly (revize) kotlu na tuhá paliva Atmos.

S působností po celé České republice. Při kontrolách je možné provést i servis a seřízení kotle Atmos. CAZAN PE LEMNE si CARBUNE CU GAZEIFICARE ATMOS ACHIZITIE cu Produse GRATUITE in valoare de 4LEI: - Supapa termica de descarcare WATTS STS (in valoare de 2lei) - Controler pentru pompa de recirculare sau A. Salus PC(in valoare de 1lei) si TRANSPORT GRATUIT! Preturi si promotii tari in fiecare zi! Product review: Technics OTTAVA CSmart hi-fi speaker system.


Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Finantare in rate ♦ Comanda Acum! Centrala combustibil mixt cu gazeificare Atmos C50S.


Cazane cu gazeificare mixte, pe carbune si lemne. Cazanele au o cameră de gazeificare rectangulară. Duzele ceramice sunt înlocuite de un grătar de fontă mobil. Prin acest grătar este introdus şi aerul secundar de ardere.


Camera inferioară este echipată cu elemente ceramice sferice. Kotle Atmos musí být zapojeny s LADDOMATEM nebo termoregulačním ventilem pro docílení minimální teploty vratné vody do kotle 65°C. Model z řady zplynovacích kotlů na dřevo s ručním přikládáním českého výrobce kotlů Atmos Bělá pod Bezdězem.


Kotel splňuje požadavky na Ekodesign a dle normy ČSN EN 303-splňuje požadavky na třídu kotle 4. Nastavení roštovacích segmentů je znázorněno na obrázku a je jednotné při spalování uhlí a dřeva.

Kanálek na přívod sekundárního vzduchu a rovná část zplynovacího roštu musí směřovat vždy dolů. Je konštruovaný pre spaľovanie hnedého uhlia a dreva ako náhradného paliva (na zakúrenie), na princípe generátorového splyňovania s použitím odťahového ventilátora (S), ktorý odsáva spaliny z kotla.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky