pondělí 15. května 2017

Opravy amerických motorů

Opravy amerických motorů

Generální opravy motorů. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. O tom vypovídá její rozsah: po dodání důkladně zkontrolujeme a taktéž se seznámíme s provozní technickou dokumentací k samotnému motoru a jeho agregátům. Repase a opravy automatických převodovek, pravidelné výměny.


Dovoz a prodej amerických veteránů - velký výběr vozů skladem, komisní prodej, poradenství, konzultace a oceňování klasických amerik, renovace a prodej. Periodické roční prohlídky, diagnostika motorů , geometrie, opravy motorů a výměny rozvodů. NEJČASTĚJI DĚLÁME TYTO OPRAVY : OPRACOVÁNÍ ROVINY HLAVY TLAKOVÉ ZKOUŠKY VYTAHOVÁNÍ ZALOMENÝCH ŽHAVÍCÍCH SVÍČEK A ŠROUBŮ opravy závitů svařování trhlin a jiných defektů frézování sedel ventilů broušení ventilů výměny ventilů,vodítek,gufer opravy uložení. Naše firma provádí opravy hlav spalovacích motorů.


Pokud se pro generální opravu rozhodneme, je důležitý výběr servisu. Není vhodné navštívit jakoukoliv dílnu, která vám slíbí, že motor opraví. Nejlepší je oslovit firmu, která se generálními opravami přímo zabývá. Při opravách motorů využíváme tradice a dlouholetých zkušeností. Používáme řadu vlastních inovací a technických novinek.


Vynikajících výsledků při renovacích motorů dosahujeme díky používání nových amerických strojů a know-how firmy Sunnen. Na těchto strojích obrábíme díly motorů s vysokou přesností. Kompletní servis motorů a emisního systému, produkty a přístroje od americké firmy BG – (na dekarbonizaci motoru).


Dále nabízí vyčištění vstřikovačů benzínových a dieselových motorů. Na blocích motorů opravujeme nejčastěji hlavní uložení, dále praskliny na stěnách i mezi válci a vyražené otvory, bloky se brousí a přerovnávají se jejich vrchní části. Další operace po dohodě se zákazníkem.


Opravy amerických motorů

Nejtypičtější příčina a pravděpodobně také nejjednodušší postup při řešení opravy. To ovšem neznamená, že by byla časově nenáročná. Problematické ventily vyjmeme a důkladně očistíme. Při jakékoliv opravě spojené s hlavou motoru by mělo dojít k povrchovému očištění a osušení.


Ať už se svým motorovým miláčkem jezdíte a parkujete sebeopatrněji, škrábancům se v průběhu let nevyhnete. Mnohé z nich si způsobíte sami při běžném provozu, jiné budou od ostatních účastníků provozů. Ve všech servisních střediscíh Mountfield jsme připraveni provést veškeré záruční i pozáruční opravy těchto amerických spalovacích motorů bez ohledu na to, zda pohánějí zahradní, dílenskou nebo stavební techniku. Samozřejmou součástí servisních služeb je široká nabídka náhradní dílů na veškeré modely. Náhradní díly pro opravu motorových hlav.


V průběhu vývoje fimy se postupně vybavuje moderní technikou k dosažení maximální kvality prováděných prací. Firma MOTOR BEDNÁŘ - opravy dieselových motorů. Opravy dieselových motorů. Náš první zájem byl soustředěn na zn. Vítejte na stránkách RH ENGINES.


Provádíme opravy motorů a běžný servis vozů BMW poškozených v důsledku selhání rozvodového řetězu (potkaný motor), poškození pístů zapříčiněné vadným vstřikovačem, opravujeme také zadřené motory a další. Naše společnost klade velký důraz na spokojenost klientů, kterým nabízí nadstandardní služby, avšak za standardní ceny. Zabýváme se opravami a údržbou zážehových a vznětových motorů na všech úrovních poškození. Zajistíme drobné opravy i kompletní generální opravy většiny benzinových i dieselových motorů.


Po vzájemné dohodě si můžeme také motor odvézt a opravený vrátit. O opravu vašeho motoru se opravdu postaráme rychle, spolehlivě a především kvalitně. Perkins, prodej motorových dílů, opravy hlav válců, bloku motoru, ojnic, tlakování hlav, broušení hlav, hlikových hřídelí, vyvažovací hřídele VW. Vážení, chceme Vám představit zcela novou službu v oblasti oprav dieslových motorů pro osobní vozidla a dodávky. Jestli se Vám právě rozbil motor 1. TDi jsme pro Vás k dispozici a nabizíme kompletni řešení opravy poškozeného motoru ve Vašem vozidle metodou door to door - vyzvednutí auta z domova nebo místa Vámi určeného kdekoli v České republice.


PRO MOTOR Servis CZ Servis, opravy a náhradní díly motorů DEUTZ, FPT, LOMBARDINY. Regenerace filtrů pevných částic DPF.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky