pátek 12. května 2017

Opravy chladících zařízení

Opravy chladících zařízení

Přijedeme co možno nejrychleji a rozbitou profi lednici, chladící box, pult, výrobník ledu či jiné chladící vybavení Vám ihned na místě opravíme. Máte chladící zařízení , které vyžaduje pravidelný servis? Pak se obraťte na nás, zaměřujeme se na kvalitní a rychlý servis chlazení (např. klimatizace). Obsahem živnosti jsou odborné práce, jako je provádění oprav a výměny dílů nebo podskupin chladicích a mrazicích zařízení a tepelných čerpadel, sestavování a opravy chladniček, zhotovování chladicích okruhů z potrubí, sestavování, opravy a zkoušení chladicích a mrazicích zařízení , sestavování, opravy a zkoušení chladicích částí klimatizačních. Zajistíme opravy a servis domácích chladniček, mrazniček, průmyslového chlazení včetně výrobníků ledu, vinoték a ostatního chladícího zařízení v krátkém termínu.


Opravy chladících zařízení

Ceny všech úkonů jsou po celé Praze jednotné. Vypracujeme technické posudky. Služby poskytujeme v celém Libereckém kraji, zejména však v Liberci, Jablonci nad Nisou a jejich okolí. Opravy provádíme v místě určeném zákazníkem (např. domácnost, kancelář či provozovna). Zpočátku byla naše činnost zaměřena převážně na dodávku a montáž VZT potrubí a kompletaci nových filtračních zařízení.


Zabýváme se komplexním řešením všech zakázek. Opravy chladících zařízení , zejména domácích chladniček a mrazniček různých značek v záruční i pozáruční době. Hledáta profesionální servis či odborné poradenství?


Pomůžeme Vám problém vyřešit. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis, zajištění běžné údržby, servis a rekonstrukce chladících věží vlastních i od jiných dodavatelů. Zpracujeme na základě vašich představ, požadavků a potřeb návrh a projekt v oblasti chladírenské techniky, mrazírenské techniky, klimatizace, vzduchotechniky, gastrozařízení a to vše podle vašich individuálních požadavků a detailního posouzení záměru a potřeb v souladu s normami pro danou oblast. CHLADÍCÍ ZAŘÍZENÍ - prodej, montáž a servis. Nabízíme prodej, montáž a servis chladicího a mrazicího zařízení pro provoz prodejen potravin, čerpacích stanic, restaurací, rychlých občerstvení.


Prodej a instalace klimatizačních jednotek. Zaměření, návrh, a dodávka chladících a mrazících boxů. V domácnostech i firmách opravujeme v pracovní dny do hodin od nahlášení poruchy chladničky, ledničky nebo mrazničky a veškeré další chladící zařízení.


Opravy chladících zařízení

Víme že pokažená lednička je problém, proto opravy chladniček provádíme rychle. Jsme držitelé certifikátu Ministerstva životního prostředí na revize chladících zařízení. Klimatizace a chladící zařízení. Chladírenské a mrazírenské technologie klimatizační technika, autoklima, gastrokomponenty, chlazení piva Mrazicí pur boxy. Servis výčepních chladících zařízení.


Tyto zásady jsou nezbytné pro jejich správnou funkčnost. Provádění oprav a výměny dílů nebo podskupin chladicích a mrazicích zařízení a tepelných čerpadel, sestavování a opravy chladniček, zhotovování chladicích okruhů z potrubí, sestavování, opravy a zkoušení chladicích a mrazicích zařízení , chladicích částí klimatizačních zařízení a autoklimatizací, vakuových a kaskádových chladicích okruhů. Výměna ventilátorů u chladících zařízení. Také se zvyšuje spotřeba elektrické energie a snižuje účinnost ventilátorů.


To má za následek špatný chod celého zařízení. Pravidelným seřízením dochází k úspoře elektrické energie, nižšímu opotřebení kondenzační jednotky a prevenci úniku chladiva. Provádíme servisní prohlídky chladících a mrazících zařízení. Ověřené informace o firmách z oboru Chladící technika, zařízení v okrese Kladno a okolí.


Opravuji a prodávám chladničky,mrazničky a chladící zařízení. Slevy pro seniory nad let na opravy. Opravy klimatizací, chladících a mrazících zařízení.


Firmy z Jihomoravského kraje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky