čtvrtek 25. května 2017

Kotel verner v140 extra cena

Vybírejte z nabídky kotlů Verner na tuhá paliva. Kotle Verner patří ke špičce na českém i evropském trhu. Vynikají automatickou obsluhou, vysokou technickou úrovní, bezkonkurenční životností, ale hlavně minimálními provozními náklady. Kotle na pevná paliva patří k nejvyhledávanějším produktům na našem e-shopu. Domov by měl být především útulným místem, do kterého se při každém návratu těšíte.


Tak to jste se asi nedival na cenu verze kotle Verner s lambda sondou a podobnou. Chybí: cena Verner - Dotace na kotle, Přestavba kotle, hořák na uhlí, automatické. Jediná nevýhoda je vyšší cena , ale vyplatí se. Tento kotol je ideálnym spojením.


Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenze. VERNER V2EXTRA b029. Jedná se o kotel V2EXTRA s redukovaným výkonem na kW. Kotol ďalej vyniká inteligentnou elektronickou reguláciou so špeciálnym systémom optimalizácie spaľovania prostredníctvom spalinového čidla. Unikátnost spočívá především v termoizolační přikládací komoře se spodním přívodem vzduchu a vodo.


Kotle řady EXTRA jsou jedinečné svojí celkovou. Cena nezahrnuje vychlazovací smyčku. Vysoká účinnost a kvalita spalování zaručují úsporný provoz při minimálním zatížení životního prostředí. Kotle této řady jsou certifikovány v nejvýšší – 5. Jinak dům nám vytopí celkem slušně.


Ale ta cena ,ta mi nedá spát (je to půl auta). Jestli je kotel vyrobený z kvalitního materiálu poznám časem,to snad ani běžný uživatel po krátkém čase nepozná. Zplyňovací kotle na dřevo a luxusní interiérové kotle a krbová kamna s výměníkem. Kotel mám napojený se solárkem. Kvalitní spalování s účinností je umožněno díky přívodu primárního vzduchu do spodní části přikládací komory, kde palivo odhořívá rovnoměrně.


Záruka na kotlové těleso je let. Prodám automatický kotel verner A251. Ke kotli přidám primární kotlový okruh, který se skládá z čerpadla, pojistného ventilu, automatické směšovací armatury. Prostě kvalita srovnatelná s rakušákama jako Guntamatic a spol.


Jenže bohužel, cena taky. Ceníkovka - kamna cca 75k a kotel cca 100k. Zelená úsporám (pokud na ní máte nárok) je cena velmi přívětivá. Podane kotły dostępne są w dwu wersjach - kW pod oznaczeniem Verner 25D i Verner VN 25D oraz kW pod oznaczeniem Verner Vi Verner VN45. Tego rodzaju kotły certyfikowane są w najwyższej - 5. Ve spolupráci se společností PONAST spol.


Tato novinka v sortimentu vyniká především vysokou účinností, výbornou regulovatelností, automatickým stáložárem a kvalitním spalováním, při kterém palivo odhořívá rovnoměrně a zajistí tím. AUTOMATICKÉ KOTLE SE ZÁSOBNÍKEM NA PELETY, UHLÍ ,OBILÍ (emisní třída). Extra ceny na kotle na kusové dřevo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky